En skøn opskrift på fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs. Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der bankes og grydesteges.
Fyldte skinkeruller er lækker aftensmad, og du skal også glæde dig til en fantastisk sovs til kødet.
Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der rulles sammen med persille, og steges i gryde. Det er en nem middagsret, og en lidt anden måde at tilberede skinkeschnitzler på.
Servér gerne de færdige ruller med en kartoffelmos, ris eller pasta.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Opskrift på skinkeruller
Fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs
Ingredienser
- 4 skinkeschnitzler - af inderlår
- salt og friskkværnet peber
- 1 potte persille - hakkes fint
- bomuldssnor
- smør - til stegning
- 2 dl bouillon
- 3 tsk sennep
- 2 dl fløde - eller madlavningsfløde
- Lidt majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
- 2 spsk gastrik - eller lidt citronsaft
Fremgangsmåde
- Start med at banke skinkeschnitzlerne ud. Læg kødet mellem to fryseposer på et skærebræt, og band kødet ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
- Krydr skiverne med salt og friskkværnet peber, og fordel hakket persille på.
- Rul dine skinkeruller sammen, og snør dem med bomuldssnor.
- Varm en stegegryde op, og kom en god klat smør i. Brun nu de fyldte skinkeruller på alle sider.
- Tilsæt bouillon sammen med sennep, og læg låg på gryden. Skru ned for varmen og lad nu skinkerullerne simre i ca. 40 minutter. Vend dem gerne et par gange undervejs.
- Tag skinkerullerne op, og læg til side.
- Kom fløde i skyen i gryden og kog det op. Jævn med med majsstivelse, der er udrørt i lidt vand. Bliver sovsen for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand.
- Smag til med salt, peber og gastrik eller citronsaft.
- Fjern bomuldssnoren fra de fyldte skinkeruller, og læg dem tilbage i gryden, hvor de lige varmes med.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
De fyldte skinkeruller serveres straks, og tilbehøret kan være en fløjsblød kartoffelmos, kogte ris eller pasta. Det hele passer fint til.
Serveres også gerne med dampede ærter eller en salat.
Se også disse opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: