Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs

Fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs

Skønne fyldte skinkeruller med persille, der nemt steges i en gryde. Skyen laves til en meget lækker og velsmagende sovs, og du kan servere skinkerullerne med kartoffelmos, ros eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
107
SHARES
FacebookMessenger107PinterestEmailSMS
Opdateret: 28. april 2021 - Udgivet: 28. april 2021

En skøn opskrift på fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs. Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der bankes og grydesteges.

Fyldte skinkeruller er lækker aftensmad, og du skal også glæde dig til en fantastisk sovs til kødet.

Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der rulles sammen med persille, og steges i gryde. Det er en nem middagsret, og en lidt anden måde at tilberede skinkeschnitzler på.

Servér gerne de færdige ruller med en kartoffelmos, ris eller pasta.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift på skinkeruller

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler - af inderlår
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 potte persille - hakkes fint
  • bomuldssnor
  • smør - til stegning
  • 2 dl bouillon
  • 3 tsk sennep
  • 2 dl fløde - eller madlavningsfløde
  • Lidt majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
  • 2 spsk gastrik - eller lidt citronsaft
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at banke skinkeschnitzlerne ud. Læg kødet mellem to fryseposer på et skærebræt, og band kødet ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
  2. Krydr skiverne med salt og friskkværnet peber, og fordel hakket persille på.
  3. Rul dine skinkeruller sammen, og snør dem med bomuldssnor.
  4. Varm en stegegryde op, og kom en god klat smør i. Brun nu de fyldte skinkeruller på alle sider.
  5. Tilsæt bouillon sammen med sennep, og læg låg på gryden. Skru ned for varmen og lad nu skinkerullerne simre i ca. 40 minutter. Vend dem gerne et par gange undervejs.
  6. Tag skinkerullerne op, og læg til side.
  7. Kom fløde i skyen i gryden og kog det op. Jævn med med majsstivelse, der er udrørt i lidt vand. Bliver sovsen for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand.
  8. Smag til med salt, peber og gastrik eller citronsaft.
  9. Fjern bomuldssnoren fra de fyldte skinkeruller, og læg dem tilbage i gryden, hvor de lige varmes med.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

De fyldte skinkeruller serveres straks, og tilbehøret kan være en fløjsblød kartoffelmos, kogte ris eller pasta. Det hele passer fint til.

Serveres også gerne med dampede ærter eller en salat.

Se også disse opskrifter:

  • Nem opskrift på rullesteg med svesker i gryde
  • Forårsruller - nem og hurtig opskrift på kinaruller
  • Dobbelt panerede skinkeschnitzler opskrift
  • Pandestegt svinemørbrad med honning og rosmarin
  • Fyldte bagekartofler med kylling og spinat
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required