• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Skinkegryde med bacon, pølser og gulerødder

Skinkegryde med bacon, pølser og gulerødder

skinkegryde med bacon
Dejlig skinkegryde med bacon. Gryden laves med skinketern, der brunes med bacon og forårsløg, som derefter koges møre med tomater og hønsefond. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  23. maj 2021 - Udgivet:  1. februar 2021

Del gerne:
132
SHARES
FacebookMessenger132PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Min opskrift på en god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder også bacon, pølser, gulerødder og tomater.
  2. Opskrift på skinkegryde med bacon
  3. Skinkegryde med bacon, pølser og gulerødder
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Svinekød i karry med peberfrugt og ris
  9. Vikingegryde
  10. One pot svinekød - nem opskrift
Gå til opskrift

Min opskrift på en god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder også bacon, pølser, gulerødder og tomater.

Skinkegryde med bacon er en nem hverdagsret, da den stort set passer sig selv, mens den simrer i gryden.

Skinketern brunes godt af, og det samme med bacontern. Skinkegryden er god sammen med kogte ris, men en god kartoffelmos er også en populær følgesvend.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på skinkegryde med bacon

skinkegryde med bacon

Skinkegryde med bacon, pølser og gulerødder

Min opskrift på en god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder også bacon, pølser, gulerødder og tomater.
Bedømmelse
4.9 fra 7 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 10 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g skinketern
  • 150 g bacon - i tern
  • 2 bundt forårsløg
  • 3 dl hønsefond
  • 500 g hakkede tomater
  • 4 gulerødder
  • 3 pølser
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt persille

Fremgangsmåde

  • Kom lidt smør i en varm stegegryde, og brun skinketern godt og grundigt på alle sider. Husk, at stegeskorpe giver god smag til din skinkegryde. Hæld de afbrunede skinketern over på en tallerken.
  • Brun derefter bacontern, og kom derefter groftsnittede forårsløg ved. Lad det svitse et par minutter.
  • Så hældes hakkede tomater ved sammen med hønsefond og skinketern, og der lægges låg på gryden. Skru ned for varmen, og lad nu skinkegryden simre i 45 minutter.
  • Skær gulerødder ud i mindre tern, og kom dem ved efter 45 minutter. Kog videre i endnu 10 minutter, hvorefter pølser i mindre stykker kommes i, og koger med de sidste fem minutter. Så den samlede kogetid på skinkegryde er altså en time.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend friskhakket persille i.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server skinkegryde med bacon sammen med kartoffelmos eller kogte ris.

Se også disse opskrifter:

Svinekød i karry med peberfrugt og ris

4.8 fra 27 stemmer
Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
Gå til opskrift
billederesultat for svinekød i karry

Vikingegryde

4.7 fra 142 stemmer
Opskrift på vikingegryde, der er en nem og sammenkogt ret med svinekød i tern. Gryderetten koges mør med peberfrugter og serveres med ris.
Gå til opskrift
billede med vikingegryde

One pot svinekød - nem opskrift

4.8 fra 18 stemmer
Her er verdens bedste opskrift på en one pot svinekød. En nem og lækker gryderet, hvor hele retten samles og steges i samme gryde.
Gå til opskrift
billederesultat for one pot svinekød
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pernille Bovtrup

    september 23, 2024 at 7:54 pm

    Virkelig lækker og meget velsmagende ret.
    Jeg brugte hakkede tomater med chili, kom tynde æblebåde i til allersidst og rundede af med lidt madlavningsfløde.
    Jeg serverede retten med ris og mangochutney.

    Svar
  2. Gert

    maj 23, 2021 at 4:36 pm

    SKINKEGRYDE MED BACON, PØLSER OG GULERØDDER.
    Hvornår skal skinketernene i igen?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 23, 2021 at 6:01 pm

      Hej Gert
      Tak for det - og opskriften er nu opdateret. Du kommer skinketernene tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required