• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep

Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep

billederesultat for sennepskartofler
4.8 fra 40 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
138
SHARES
FacebookMessenger138PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. februar 2024 - Udgivet:  29. april 2023

Her får du min opskrift på sennepskartofler. Det er nemme og lækre kartoffelbåde, der vendes med sennep, og derefter bages sprøde i ovnen.

Sennepskartofler er lækre og sprøde kartoffelbåde, der vendes og bages med lidt sennep.

Kartoflerne får en skøn smag, og du kan bruge sennepskartoflerne som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller, bøffer med videre.

Kartoffelbådene er nemme at bage i ovnen.

Opskrift på sennepskartofler

billederesultat for sennepskartofler
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep

4.75 fra 40 stemmer
Her får du min opskrift på sennepskartofler. Det er nemme og lækre kartoffelbåde, der vendes med sennep, og derefter bages sprøde i ovnen.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 55 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 120
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 800 g kartofler - med skræl, skåret i både
  • 5 spsk olivenolie
  • 3 tsk sennep - evt. Maille med honning
  • 2 tsk oregano - tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm din ovn til 200 grader almindelig over- og undervarme.
  2. Kartoflerne skæres i mindre både og kommes i en skål.
  3. Tilsæt olivenolie sammen med sennep, salt og peber. Vendes godt rundt så smagsstofferne fordeles jævnt.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel dine sennepskartofler jævnt på bagepladen, så de ikke rører hinanden.
  5. Drys kartoffelbådene med tørret oregano.
  6. Sennepskartoflerne bages nu i ca. 45 minutter indtil de er sprøde og lækre. Du kan evt. vende kartofler en gang undervejs.

Næringsindhold

Kalorier: 120kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdige sennepskartofler anrettes i en skål og serveres straks. Drys evt. med lidt frisk timian.

De lækre kartofler med sennep er gode som tilbehør til stort set alle kødretter.

Se også disse opskrifter:

Ovnbagte kartofler med balsamico og oregano

5 fra 19 stemmer
Min bedste opskrift på ovnbagte kartofler med balsamico og oregano. De er lækkert tilbehør til bøffer og andet kød, og er nemme at lave.
Gå til opskrift
billederesultat for ovnbagte kartofler

Kartoffelbåde - opskrift på ovnbagte kartofler

4.8 fra 22 stemmer
Kartoffelbåde med timian og groft salt kender du måske fra cafeerne, hvor er de populære. Sådan laver du de ovnbagte kartofler på ca. 45 min.
Gå til opskrift
kartoffelbåde

Timiankartofler

4.8 fra 123 stemmer
Sådan laver du timiankartofler i ovnen. Du bruger små kartofler, der bages i ovnen med olie og timian, og så har du lækkert tilbehør.
Gå til opskrift
billederesultat for timiankartofler
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required