Her får du min opskrift på sennepskartofler. Det er nemme og lækre kartoffelbåde, der vendes med sennep, og derefter bages sprøde i ovnen.
Sennepskartofler er lækre og sprøde kartoffelbåde, der vendes og bages med lidt sennep.
Kartoflerne får en skøn smag, og du kan bruge sennepskartoflerne som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller, bøffer med videre.
Kartoffelbådene er nemme at bage i ovnen.
Opskrift på sennepskartofler
Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep
Ingredienser
- 800 g kartofler - med skræl, skåret i både
- 5 spsk olivenolie
- 3 tsk sennep - evt. Maille med honning
- 2 tsk oregano - tørret
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Kartoflerne skæres i mindre både og kommes i en skål.
- Tilsæt olivenolie sammen med sennep, salt og peber. Vendes godt rundt så smagsstofferne fordeles jævnt.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel dine sennepskartofler jævnt på bagepladen, så de ikke rører hinanden.
- Drys kartoffelbådene med tørret oregano.
- Sennepskartoflerne bages nu i ca. 45 minutter indtil de er sprøde og lækre. Du kan evt. vende kartofler en gang undervejs.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige sennepskartofler anrettes i en skål og serveres straks. Drys evt. med lidt frisk timian.
De lækre kartofler med sennep er gode som tilbehør til stort set alle kødretter.
Se også disse opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: