• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Schnitzler med salvie og lækker salviesauce

Schnitzler med salvie og lækker salviesauce

schnitzler med salvie
Del gerne:
207
SHARES
FacebookMessenger207PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 15. februar 2019

Den bedste opskrift på schnitzler med salvie, der laves efter inspiration fra det italienske køkken. Du kan også se hvordan du laver den lækre salviesauce.

Schnitzler med salvie er en super dejlig måde at tilberede skinkeschnitzler på.

Efter klar inspiration fra det italienske køkken, og så er det selvfølgelig en opskrift på schnitzler uden panering.

I stedet foldes schnitzlerne sammen med salvieblade, og det giver altså kødet en fantastisk god smag,

Dertil laves en nem sauce på mælk, tomatpasta og salvie, og den passer selvfølgelig perfekt til det møre kød.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også opskriften på en klassisk wienerschnitzel.

Ingredienser til schnitzler med salvie

4 skinkeschnitzler
Salt
Peber
1 potte frisk salvie

Salviesauce

4 deciliter mælk
2 spiseskefulde tomatpasta
1 teskefuld paprika
Frisk salvie
Salt og peber
1 spiseskefuld Maizena
Lidt vand

Fremgangsmåde

  1. Læg skinkeschnitzlerne ud på et skærebræt, hvor de bankes let flade med håndroden.
  2. Snit nogle friske salvieblade fint, og drys dem på kødet. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber. Tryk det let fast i kødet.
  3. Fold schnitzlerne sammen på tværs, hvor den ene halvdel lægges ind over den anden. Tryk let sammen. Du kan eventuelt lukke med en kødnål.
  4. Varm en pande godt op og kom en klat smør på. Brun nu dine schnitzler godt på begge sider, hvilket tager et par minutter pr. side. Skru ned for varmen, og lad dem småstege yderligere 3-4 minutter på hver side. Lægges til side.
  5. Kom mælk i panden sammen med tomatpasta, paprika og finthakket salvie. Kog op og jævn med lidt Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.
  6. Smag din salviesauce til med salt og peber.

Anretning

Anret schnitzler på fire lune tallerkner sammen med kogte ærter og ovnstegte kartofler.

Kom en spiseskefuld salviesauce over hver schnitzel, og server resten af saucen ved siden af i en sovseskål.

Her kan du også se hvordan du laver en jægerschnitzel med jægersovs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

mad i fad opskrifter
Mad i fad (lækre retter du kan lave i fad i ovn)→ Se opskriften
Billede af blommemuffins
Blommemuffins (lækre muffins med blommer)→ Se opskriften
Billede med havregrynsbrød.
Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)→ Se opskriften
billederesultat for pastasalat med bønner
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie→ Se opskriften
Grønkålssalat med feta
Grønkålssalat med feta og granatæble→ Se opskriften
Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål (en populær fiskeret)→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner (nem opskrift på saltcitroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her