• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Sauce tartare

Sauce tartare

billederesultat for sauce tartare
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
180
SHARES
FacebookMessenger180PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. november 2020 - Udgivet: 13. november 2020

Her får du en nem opskrift på sauce tartare. Den populære sauce serveres kold til blandt andet fisk og skaldyr, og laves med kapers.

Sauce tartare er en klassisk og populær sauce, der serveres kold.

Den bruges eksempelvis til fiskeretter og skaldyr, men er også god til mange andre retter.

Som altid er der mange måder at lave en sauce tartare på, men her er en god og nem opskrift på den franske klassiker.

Opskrift på nem sauce tartare

billederesultat for sauce tartare
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Sauce tartare - nem opskrift

4.92 fra 12 stemmer
Her får du en nem opskrift på sauce tartare. Den populære sauce serveres kold til blandt andet fisk og skaldyr, og laves med kapers.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Fransk
Kalorier: 236
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche
  • 2 tsk sennep
  • 1 rødløg - finthakket
  • 3 spsk kapers - hakket
  • 4 drueagurker - syltede, meget finthakket
  • 1 citron - skal, fintrevet
  • salt og friskkværnet peber
  • karse - eller purløg, kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at røre mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål med sennep. Du kan bruge en grov sennep, dijon eller hvad du synes.
  2. Hak rødløg og kapers og kom det ved. Er du ikke så vild med kapers, kan der tilsættes lidt mindre.
  3. Drueagurker hakkes fint og kommes ved.
  4. Smag din sauce tartare til med lidt sukker, salt og og peber, lidt reven citronskal og citronsaft. Lad det trække lidt.
  5. Der kan også vendes lidt karse eller purløg i.

Næringsindhold

Kalorier: 236kcalKulhydrater: 7gProtein: 2gFedt: 23gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 11gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.05gKolesterol: 11mgNatrium: 1299mgKalium: 119mgKostfibre: 2gSukker: 3gVitamin A: 322IUVitamin C: 20mgCalcium: 29mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige sauce tartare serveres til fisk og skaldyr, men er også god som fyld i eks. bagte kartofler.

Se også disse opskrifter:

Big Mac dressing

4.7 fra 99 stemmer
Her er en nem opskrift på Big Mac dressing. Den hjemmelavede burgerdressing er meget let at lave, og den tager kun 3 minutter at røre sammen.
Gå til opskrift
billederesultat for hjemmelavet Big Mac dressing

Thousand Island - nem opskrift

4.8 fra 61 stemmer
Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.
Gå til opskrift
billederesultat for Thousand Island dressing

Mormordressing

4.6 fra 22 stemmer
Sådan laver du den perfekte mormordressing, der jo indeholder piskefløde, citronsaft og lidt sukker. Helt som mormor lavede den i gamle dage.
Gå til opskrift
billederesultat for mormordressing
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required