Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Sandwich med kylling og karry

Sandwich med kylling og karry

Lækker hjemmelavet sandwich med kylling og karry, der får selskab af bacon og friskklippet purløg. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
288
SHARES
FacebookMessenger288PinterestEmailSMS
Opdateret: 18. oktober 2022 - Udgivet: 1. januar 2020

Her er opskriften på en super god sandwich med kylling og karry. Der er også bacon, purløg og en lækker karrydressing i denne sandwich. Sådan en hjemmelavet sandwich med kylling og karry er nem aftensmad, der samtidig er sund.

Her er opskriften på både hjemmelavede sandwichbrød og karrydressing, og der skal selvfølgelig også lidt bacon i den.

I stedet for kylling kan du sagtens bruge lidt kalkunbryst, hvis du har sådan en rest liggende.

Jeg har anvendt hjertesalat i denne sandwich, men iceberg eller hovedsalat er også godt.

Opskriften giver 4 sandwichboller.

Ingredienser til sandwich med kylling og karry

Hjemmelavede sandwichboller - opskrift i linket
4 blade hjertesalat
2 stykker stegt kyllingefilet
8 skiver bacon
8 skiver tomat
4 skiver løg
Friskklippet purløg

Karrydressing laver du af

2 spiseskefulde mayonnaise
2 teskefulde karry

Fremgangsmåde

  1. Bag en portion hjemmelavede sandwichboller med gulerødder og græskarkerner - se link til opskrift længere oppe. De er nemlig rigtig gode. Eller køb nogle sandwichboller, hvis ikke du har tiden til selv at bage dem.
  2. Krydr kyllingebryst med en blandet marinade af lidt olivenolie, parika, løgpulver, salt og friskkværnet peber, og steg kødet cirka fem minutter på hver side, tag det af, køl lidt ned - og skær kyllingebrysterne i tynde skiver på skrå.
  3. Skyl salatbladene under koldt vand, og slyng dem tørre.
  4. Tomaterne skærer du i tynde skiver, og det samme med løget.
  5. Lav en nem karrydressing med mayonnaise og karry - rør dressingen blank.
  6. Skær sandwichbollerne over, og smør undersiderne med et godt lag karrydressing.
  7. Læg et salatblad på, dernæst skiver af stegt kylling, tomat, løg og bacon.
  8. Øverst klipper du lidt frisk purløg, og så skal toppen bare på. Klem sandwichen let sammen.

Den må gerne stå og hvile en time, så smagen når at sætte sig.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.