Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.
Salviesmør er noget af det ypperste til en frisk pasta, og selvfølgelig helt perfekt til en hjemmelavet pasta.
Ingredienserne er enkle, for du skal blot bruge smør og salvie, og kort efter har du den italienske klassiker klar.
Selvfølgelig er der en del kalorier i det brunede smør med salvie, men der skal til gengæld ikke så meget til for at løfte din pasta til nye højder.
Opskrift på salviesmør
Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta
Ingredienser
- 50 gram smør
- 15-20 blade salvie
Sådan gør du
- Kom smør i en lille gryde, og varm det op ved en middel varme.
- Når smørret begynder at bruse op, begynder det samtidig også at brune. Det er vigtigt, at du hele tiden rører i smørret mens det brunes.
- Netop når smørret er brunet kommes salvie i, og gryden tages straks væk fra kogepladen, da smørret har det med at fortsætte med at blive brunet - og det må ikke blive branket!
- Rør stadig lidt rundt i det brunede salviesmør, og så er den klar til brug.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Det skønne salviesmør anvendes straks.
Som sagt er brunet smør med salvie guddommelig lækkert over kogt pasta og ravioli.
Men prøv det endelig også over en stegt kotelet.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: