• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

billederesultat for salviesmør
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  8. maj 2023 - Udgivet:  13. august 2020

Indhold

  1. Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.
  2. Opskrift på salviesmør
  3. Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta
  4. Tips
  5. Klaret smør - ghee
  6. Brunet smør - sådan laver du en nem smørsauce

Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.

Salviesmør er noget af det ypperste til en frisk pasta, og selvfølgelig helt perfekt til en hjemmelavet pasta.

Ingredienserne er enkle, for du skal blot bruge smør og salvie, og kort efter har du den italienske klassiker klar.

Selvfølgelig er der en del kalorier i det brunede smør med salvie, men der skal til gengæld ikke så meget til for at løfte din pasta til nye højder.

Opskrift på salviesmør

billederesultat for salviesmør
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

5 fra 5 stemmer
Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Italiensk
Kalorier: 350
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 50 g smør
  • 15-20 blade salvie

Fremgangsmåde
 

  1. Kom smør i en lille gryde, og varm det op ved en middel varme.
  2. Når smørret begynder at bruse op, begynder det samtidig også at brune. Det er vigtigt, at du hele tiden rører i smørret mens det brunes.
  3. Netop når smørret er brunet kommes salvie i, og gryden tages straks væk fra kogepladen, da smørret har det med at fortsætte med at blive brunet - og det må ikke blive branket!
  4. Rør stadig lidt rundt i det brunede salviesmør, og så er den klar til brug.

Næringsindhold

Kalorier: 350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Det skønne salviesmør anvendes straks.

Som sagt er brunet smør med salvie guddommelig lækkert over kogt pasta og ravioli.

Men prøv det endelig også over en stegt kotelet.

Se også disse opskrifter:

Klaret smør - ghee

4.7 fra 61 stemmer
Opskrift på klaret smør, der også kaldes ghee eller smen, og det er nemt at lave på 2 minutter. Det klarede smør er smør uden bundfald.
Gå til opskrift
billede med klaret smør og ghee

Brunet smør - sådan laver du en nem smørsauce

4.8 fra 13 stemmer
Brunet smør er så simpel at lave, og så smager det alligevel fantastisk godt. Se her hvordan du nemt laver den perfekte smørsauce, og få de gode tips med.
Gå til opskrift
billede med brunet smør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required