Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

billederesultat for salviesmør
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS

Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.

Salviesmør er noget af det ypperste til en frisk pasta, og selvfølgelig helt perfekt til en hjemmelavet pasta.

Ingredienserne er enkle, for du skal blot bruge smør og salvie, og kort efter har du den italienske klassiker klar.

Selvfølgelig er der en del kalorier i det brunede smør med salvie, men der skal til gengæld ikke så meget til for at løfte din pasta til nye højder.

Opskrift på salviesmør

Salviesmør - lækkert smør med salvie til pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.
Antal: 4
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 15-20 blade salvie

Fremgangsmåde

  1. Kom smør i en lille gryde, og varm det op ved en middel varme.
  2. Når smørret begynder at bruse op, begynder det samtidig også at brune. Det er vigtigt, at du hele tiden rører i smørret mens det brunes.
  3. Netop når smørret er brunet kommes salvie i, og gryden tages straks væk fra kogepladen, da smørret har det med at fortsætte med at blive brunet - og det må ikke blive branket!
  4. Rør stadig lidt rundt i det brunede salviesmør, og så er den klar til brug.

Næringsindhold

Kalorier350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Det skønne salviesmør anvendes straks.

Som sagt er brunet smør med salvie guddommelig lækkert over kogt pasta og ravioli.

Men prøv det endelig også over en stegt kotelet.

Se også disse opskrifter:

Klaret smør - ghee
Opskrift på klaret smør, der også kaldes ghee eller smen, og det er nemt at lave på 2 minutter. Det klarede smør er smør uden bundfald.
Se opskriften her
billede med klaret smør og ghee
Brunet smør - sådan laver du en nem smørsauce
Brunet smør er så simpel at lave, og så smager det alligevel fantastisk godt. Se her hvordan du nemt laver den perfekte smørsauce, og få de gode tips med.
Se opskriften her
billede med brunet smør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required