Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Salat med hvide asparges, spinat og ærter

Salat med hvide asparges, spinat og ærter

Salat med hvide asparges
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMS

Her får du en virkelig lækker salat med hvide asparges, babyspinat, ærter og radiser. En ægte sommersalat, som er lækkert tilbehør.

Salat med hvide asparges er en fantastisk lækker salat, der smager af sommer.

Den er lavet med pandestegte hvide asparges, frisk babyspinat, radiser og friskbælgede ærter.

Se også: Hvide asparges - kogetid og behandling

Du kan bruge salat med hvide asparges som lækkert tilbehør til for eksempel kylling, koteletter eller frikadeller.

Opskrift på salat med hvide asparges

Salat med hvide asparges

KatrineKatrine Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du en virkelig lækker salat med hvide asparges, babyspinat, ærter og radiser. En ægte sommersalat, som er lækkert tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hvide asparges
  • smør (til stegning)
  • 75 g babyspinat
  • 8 radiser
  • 50 g ærter (friskbælgede eller fra frost)
  • dild (frisk, til pynt)
Dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at tilberede de hvide asparges. Du skal skrælle dine asparges fra lige under hovedet på din asparges og ned. Du kan se, hvordan du gør i videoen herunder. Når den er skrællet skærer du roden af, cirka en centimeter.
  2. Tænd nu for en pande ved middel varme og steg dine hvide asparges i smør i cirka 5 minutter. De skal stadig have bid. Du kan også sagtens bruge olivenolie, hvis du foretrækker det.
  3. Tag dem af panden og lad dem køle noget af. De må gerne være lune, når de kommer i salaten, men ikke varme.
  4. Klargør babyspinat, skær radiser i tynde skiver og bælg ærter til salaten. Du kan også sagtens bruge ærter fra frost, men så giv dem et hurtigt opkog (10 sekunder), inden du kommer dem i salaten.
  5. Anret salaten på et fad med babyspinat, radiser og ærter. Skær de hvide asparges i mundrette stykker og læg dem øverst i salaten. Pynt med små stykker af frisk dild.
  6. Dryp olivenolie og citronsaft ud over salaten og giv den lidt salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier103kcalKulhydrater8gProtein4gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium603mgKalium410mgKostfibre4gSukker3gVitamin A2800IUVitamin C20mgCalcium54mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Tips

Salat med hvide asparges er nu klar til servering. Salaten er oplagt at servere, hvis du skal grille. Du kan også sagtens vælge at bruge grillede hvide asparges i din salat.

Se også: Grillede hvide asparges med olie og timian

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. bent skriver

    maj 08, 2025 at 9:21 am

    hej den smagte godt

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required