Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Romfromage med vanilje og mandler

Romfromage med vanilje og mandler

Romfromage
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Romfromage med vanilje, mandler og lidt granatæblekerner til pynt smager dejligt. En smuk dessert, som er utrolig nem at lave.

Romfromage er den nemmeste og lækreste dessert, som passer perfekt til at have efter en god middag. Den er nemlig rigtig delikat, og så synes jeg også, at den er noget så smuk.

Jeg har valgt at servere den med granatæblekerner og hakkede mandler, da jeg synes, at det balancerer smagen af rom på en fin måde. Du kan selvfølgelig også vælge anden frugt eller bær, hvis du ønsker.

Desserten skal sætte sig i mindst to timer på køl, men du kan sagtens lade den stå i længere. Det betyder, at at du kan lave den i god tid, før du får gæster.

Opskrift på romfromage med vanilje

Romfromage med vanilje og mandler

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Nedkøling: 2 timer t
Samlet tid: 2 timer t 20 minutter min
Romfromage med vanilje, mandler og lidt granatæblekerner til pynt smager dejligt. En smuk dessert, som er utrolig nem at lave.
Antal: 6 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 blade husblas
  • 0,5 dl rom (mørk, evt. mere)
  • 0,5 l piskefløde
  • 5 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mandler
  • 1 dl granatæblekerner

Fremgangsmåde

  1. Start med ligge husblas i blød i lidt koldt vand i 10 minutter. Hæld derefter den bløde husblas og vandet i en gryde. Varm det forsigtigt op, indtil det er smeltet.
  2. Tilføj rom og rør det sammen.
  3. I en skål tilføjes piskefløde, flormelis og vaniljesukker. Pisk det sammen med el-mikseren, indtil det bliver en meget blød flødeskum.
  4. Kom romhusblassen i flødeskummet, vend det rundt og smag det til. Tilføj eventuelt mere flormelis efter behov.
  5. Fordel fromagen i seks glas og stil på køl i to timer.
  6. Hak mandler og fordel dem henover hver portion romfromage, fordel ligeså granatæblekernerne. Så er desserten klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier446kcalKulhydrater17gProtein6gFedt39gMættet fedt20gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.003gKolesterol95mgNatrium24mgKalium241mgKostfibre3gSukker13gVitamin A1232IUVitamin C2mgCalcium102mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan også bruge denne opskrift på romfromage som fyld i en kage, her skal du tilføje et par ekstra plader husblas.

Se også vores andre opskrifter på fromage:

Citronfromage - en frisk og lækker klassiker

Koldskålsfromage - den skønneste sommerdessert

Appelsinfromage

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required