Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Røget laks med peberrodscreme

Røget laks med peberrodscreme

Røget laks med peberrodscreme
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
101
SHARES
FacebookMessenger101PinterestEmailSMS

Laks med peberrodscreme og dild serveres på rugbrød til påskefrokosten eller som en hurtig forret. Et hit med masser af smag.

Laks med peberrodscreme og dild tager ikke mange minutter at lave, og så har du en lækker anretning.

Peberrodscremen laves blandt andet af kvark eller skyr samt revet peberrod. Desuden er der en skefuld mayonnaise i, her kan du vælge at bruge en light-mayo, hvis du tæller kalorier.

Opskriften stammer fra Fuldkornspartnerskabet, som slår et slag for, at vi alle skal spise mere fuldkorn blandt andet på hjemmesiden fuldkorn.dk. Derfor serveres laksen selvfølgelig på rugbrød.

Opskrift på laks med peberrodscreme

Laks med peberrodscreme

Fuldkornspartnerskabet
4.8 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Laks med peberrodscreme og dild serveres på rugbrød til påskefrokosten eller som en hurtig forret. Et hit med masser af smag.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 dl skyr eller kvark naturel
  • 1 spsk mayonnaise fedtreduceret
  • 1-3 tsk peberrod revet
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g røget laks i skiver
  • 4 skiver rugbrød fuldkorn
  • 1 bundt dild

Fremgangsmåde

  1. Rør skyr, mayonnaise og friskrevet peberrod sammen. Smag peberrodscremen til med salt og peber.
  2. Skær laksen i seks til otte stykker og rul den sammen i en rose-form.
  3. Rist rugbrødet let på begge sider, og skær det derefter i halve eller kvarte.
  4. Top brødet med peberrodscreme og anret laksestykkerne ovenpå cremen. Pynt til sidst med dild og krydr med lidt salt og peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Det anbefales, at vi spiser mindst 75 gram fuldkorn om dagen. Det svarer ca. til et par skiver rugbrød og en lille portion fuldkornspasta eller -ris.

Havregrød og mange andre grødtyper hører også til i fuldkornsfamilien, så det er ikke svært at følge anbefalingerne i det daglige.

Se andre gode opskrifter:

Lakserillette

Tunmousse uden smør

Røget laks med spidskål

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required