• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 1. marts 2016

Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.

Rødspætteruller med parmaskinke er en god måde at få en del af ugens fiskeration på, og så er det naturligvis fisk uden ben.

Afhængig af hvor sulten du og dem omkring dig er, skal du beregne 1-2 rulle pr. næse. Derfor er opskriften sat til seks fiskefileter til fire personer.

Jeg har samtidig lavet en hurtig omgang pasta med sauterede grøntsager - det passer perfekt til fisken, og det er jo relativ fedtfattig og vitaminrig mad.

Her har jeg lavet rullerne med fileter af rødspætter, men du kan selvfølgelig også bruge andre fladfisk som issing, skrubber eller de meget lækre rødtunger (de er lidt dyrere, men rødtunge er fantastiske spisefisk).

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på rødspætteruller med parmaskinke

Rødspætteruller med parmaskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

5 fra 1 stemme
Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 331
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 6 stk rødspættefileter - gode og benfri fileter
  • 6 skiver parmaskinke
  • 300 g pastapenne
  • 1 stk squash - i mindre tern
  • 3 stk gulerødder - i helt små tern
  • 3 stk jordskokker - i mindre stykker
  • 8 stk cherrytomater - delt i halve
  • 1 bundt persille - friskhakket

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at rødspættefileterne er helt fri for ben. Fold dem sammen på langs - og rul dem så sammen fra den brede end.
  2. Vikl et stykke parmaskinke om rødspætten, og sæt forsigtigt rødspætterullen ned på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.
  3. Dryp hver rulle med lidt olivenolie, og krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  4. Bages nu 15 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, hvorefter de er klar til servering.
  5. Pastapenne med sauterede grøntsager kan du lave mens fisken er i ovnen.
  6. Kog pastapenne som anvist på pakken, og når de er al dente (med bid), kommer du koldt vand ned i vandet med pastaen, så kogningen stopper. Lad pastaen stå.
  7. Kom lidt olivenolie på en varm pande, og sauter først gulerødderne i tre minutter. Kom så jordskokkerne på panden, og lad det stege med i tre minutter mere. Så kommer du squash og tomater på, og giver den yderligere tre minutter.
  8. Kom lidt salt og friskkværnet peber på, og vend de sauterede grøntsager sammen med en håndfuld friskhakket persille.
  9. Kom pastapenne med grøntsager på en tallerken - og sæt rødspætterullen oven på.

Næringsindhold

Kalorier: 331kcalKulhydrater: 56gProtein: 12gFedt: 6gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 9mgNatrium: 86mgKalium: 208mgKostfibre: 2gSukker: 2gVitamin A: 187IUVitamin C: 1mgCalcium: 18mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Servér eventuelt dine rødspætteruller med parmaskinke sammen med hjemmebagt brioche, som er et skønt og nemt madbrød, der ikke skal æltes.

Se også mine opskrifter på:

Fisk i fad med grøntsager

Panerede og pandestegte fiskefileter

Stjerneskud fra Fanefjord Skovpavillon

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Michael Vanggaard

    marts 03, 2018 at 9:15 am

    Fantastisk ret, nem at lave og smager utrolig godt
    Jeg har aldrig tænkt at blande parmaskinke og fisk før, men det er en god kombination som jeg vil anbefale at prøve.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required