Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Rodfrugter med soltørrede tomater

Rodfrugter med soltørrede tomater

rodfrugter med soltørrede tomater
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Se hvordan du laver rodfrugter med soltørrede tomater. En nem opskrift på lækkert tilbehør, og der kan bruges forskellige slags rodfrugter.

Bagte rodfrugter med soltørrede tomater er et lækkert fad med tilbehør til mange slags retter.

Mængden af de enkelte rodfrugter kan tilpasses og varieres, og du kan også bruge gulerødder, pastinakker og andre rodfrugter.

Husk blot skære dem ud i passende stykker, der kan nå at blive møre på 20 minutter i ovnen.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Bagte rodfrugter i ovn med honning
  • 10 opskrifter med rodfrugter
  • Braiserede rodfrugter
  • Rodfrugtmos

Opskrift på rodfrugter med soltørrede tomater

Rodfrugter med soltørrede tomater

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Se hvordan du laver rodfrugter med soltørrede tomater. En nem opskrift på lækkert tilbehør, og der kan bruges forskellige slags rodfrugter.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 knoldselleri skåret i mindre tern
  • 3 persillerødder mellemstore, halveret og i skiver
  • 100 g soltørrede tomater
  • 1 tsk timian tørret
  • rapsolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Skær skrællen på 1 knoldselleri af og kassér skrællen. Selve sellerien skæres i skiver og derefter i mindre stykker på ca. 2 gange 2 centimeter. Kommes i et ildfast fad.
  3. Halvér 3 persillerødder (mellemstore) på langs og skær dem derefter i skiver på ca. 1 centimeters tykkelse.. Kommes i fadet.
  4. Tilsæt også ca. 100 gram soltørrede tomater sammen med 1 teske timian og en god sjat rapsolie. (eller olivenolie). Du kan selvfølgelig også bruge frisk timian.
  5. Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det hele godt rundt.
  6. Rodfrugter med soltørrede tomater bages nu i ca. 20 minutter ved 220 grader over- og undervarme.

Næringsindhold

Kalorier214kcalKulhydrater33gProtein6gFedt8gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium802mgKalium1495mgKostfibre7gSukker14gVitamin A7885IUVitamin C26mgCalcium115mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

De bagte rodfrugter med soltørrede tomater serveres straks, og de gode som tilbehør til alt fra kylling til oksekød og meget andet. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 01, 2024 at 9:29 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required