Se hvordan du laver rodfrugter med soltørrede tomater. En nem opskrift på lækkert tilbehør, og der kan bruges forskellige slags rodfrugter.
Bagte rodfrugter med soltørrede tomater er et lækkert fad med tilbehør til mange slags retter.
Mængden af de enkelte rodfrugter kan tilpasses og varieres, og du kan også bruge gulerødder, pastinakker og andre rodfrugter.
Husk blot skære dem ud i passende stykker, der kan nå at blive møre på 20 minutter i ovnen.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på rodfrugter med soltørrede tomater
Rodfrugter med soltørrede tomater
Ingredienser
- 1 knoldselleri - skåret i mindre tern
- 3 persillerødder - mellemstore, halveret og i skiver
- 100 g soltørrede tomater
- 1 tsk timian - tørret
- rapsolie
- salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!
Fremgangsmåde
- Start med at tænde ovnen på 220 grader over- og undervarme.
- Skær skrællen på 1 knoldselleri af og kassér skrællen. Selve sellerien skæres i skiver og derefter i mindre stykker på ca. 2 gange 2 centimeter. Kommes i et ildfast fad.
- Halvér 3 persillerødder (mellemstore) på langs og skær dem derefter i skiver på ca. 1 centimeters tykkelse.. Kommes i fadet.
- Tilsæt også ca. 100 gram soltørrede tomater sammen med 1 teske timian og en god sjat rapsolie. (eller olivenolie). Du kan selvfølgelig også bruge frisk timian.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det hele godt rundt.
- Rodfrugter med soltørrede tomater bages nu i ca. 20 minutter ved 220 grader over- og undervarme.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De bagte rodfrugter med soltørrede tomater serveres straks, og de gode som tilbehør til alt fra kylling til oksekød og meget andet. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)
Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne din mening om den her.