• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager

Ristede græskarkerner

billederesultat for ristede græskarkerner
Ristede græskarkerner er meget nemme at lave, og du kan enten riste græskarkernerne på en pande eller i ovnen. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  11. august 2020

Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.
  2. Opskrift på ristede græskarkerner
  3. Ristede græskarkerner lavet i pande eller ovn
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Ristede græskarkerner i ovn
4.6 fra 8 stemmer
Gå til opskrift

En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.

Ristede græskarkerner er super lækre at spise til blandt andet en kold øl eller en af mine mange drinksopskrifter.

Heldigvis er græskarkernerne også meget nemme at riste selv - uanset om du vil riste dem på panden eller i din ovn.

Her får du opskriften på begge varianter - og begge smager altså fantastisk godt.

Se flere opskrifter på snacks:

  • Løgringe med bacon
  • Dadler med bacon
  • Saltede mandler
  • Kartoffelchips i ovn

Opskrift på ristede græskarkerner

billederesultat for ristede græskarkerner

Ristede græskarkerner lavet i pande eller ovn

En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.
Bedømmelse
4.6 fra 8 stemmer
RetSnack
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 5 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 2 dl græskarkerner
  • olie
  • flagesalt
  • 1 tsk chipotle - pulver
  • 2 tsk honning - flydende

Fremgangsmåde

  • Varm lidt olie op på en pande og kom græskarkernerne på.
  • Rist dem ved middelvarme og tilsæt chipotle, salt og honning.
  • Lad dem stege i et par minutter, mens du vender rundt i dem.
  • Tag dem af varmen og afkøl.
  • Kan bruges i salater eller som snack til drinks.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
242
% Daglig værdi*
Fedt
 
21
g
32
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Natrium
 
588
mg
26
%
Kalium
 
278
mg
8
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
3
IU
0
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
19
mg
2
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De ristede græskarkerner er som sagt perfekte til øl og cocktails, og du kan også tilføre dem andre smagsvarianter.

Græskarkernerne kan også ristes med eks. spidskommen eller en god paprika.

Ristede græskarkerner i ovn

Du kan også riste græskarkerner i ovnen, og det er nemt.

Her skal du bruge 100 gram græskarner, 400 gram vand og 50 gram salt.

Start med at forvarme ovnen til 175 grader varmluft.

Kog vand og salt op, tag gryden af kogepladen og tilsæt græskarkerner. Lad det stå et par minutter.

Derefter sigtes græskarkernerne, og de spredes ud på en bageplade med bagepapir.

Bages cirka 15 minutter i ovnen - eller indtil de er gyldne og lækre.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Niels

    marts 18, 2021 at 9:21 am

    Dem laver jeg ofte. Det er så lækkert.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required