Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Remonce

Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Billede resultat for remonce og kanelremonce
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
261
SHARES
FacebookMessenger261PinterestEmailSMS
Indhold
  • Marcipanremonce
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på remonce
  • Opskrift på kanelremonce
  • Marcipanremonce
  • Hindbærremonce
  • Kommentarer

Marcipanremonce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.
Antal: 4 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Marcipan remonce
  • 200 g marcipan rå
  • 200 g smør blødt

Fremgangsmåde

  1. Marcipan remonce er nem at lave, og allernemmest hvis du bruger røremaskinen til det.
  2. Sæt kagespartlen på maskinen, og kom marcipanen i skålen. Du kan eventuelt skære marcipanen ud i mindre stykker inden.
  3. Lad det nu røre indtil alle klumper er væk, og det tager lidt tid.
  4. Tilsæt så det bløde smør i grove stykker og ælt videre indtil remoncen er samlet.
  5. Så er den klar til brug, og remoncen med marcipan anvendes blandt andet i en kringle.

Næringsindhold

Kalorier597kcalKulhydrater25gProtein6gFedt54gMættet fedt27gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt20gTransfedt2gKolesterol108mgNatrium338mgKalium147mgKostfibre2gSukker20gVitamin A1256IUCalcium42mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på remonce

Remonce er uundværlig i mange populære kager som kringle, kanelsnegle, brunsviger og meget andet.

Remoncen laves i flere forskellige udgaver, afhængig af hvad de skal bruges til.

Her får du de tre mest anvendte typer af remonce, og de er jo meget nemme og hurtige at røre sammen.

200 gram sukker
200 gram blødt smør

Dette er en grundopskrift på en lys remonce, hvor sukker og blødt smør vejes af, hvorefter det røres let sammen.

Nu kan remoncen anvendes som den er, men der kan også tilsættes hakkede mandler eller rosiner.

Opskrift på kanelremonce

200 gram gram blødt smør
2 teskefulde kanel
200 gram brun farin
3 teskefulde kartoffelmel
4 spiseskefulde olie

Sådan laver du kanelremonce

Remonce med kanel kan sagtens laves i en skål, men du kan også anvende en røremaskine, hvor du påsætter kagespartel.

Blødt smør kommes i en skål, og røres sammen med kanel, brun farin, kartoffelmel og olie.

Rør det hurtigt sammen, for hvis du rører for længe, flyder remoncen nemmere ud i ovnen.

Jeg synes mængden af kanel er passende her, men der kan tilsættes en teskefuld mere.

Kanelremonce anvendes blandt andet til brunsviger og kanelsnegle. I øvrigt også i kanelsnurrer.

Se også disse opskrifter:

  • Borgmestermasse
  • Hjemmelavet kagecreme

Marcipanremonce

Se boksen længere oppe.

Hindbærremonce

Hindbærremonce er nem at lave, og remoncen er god som fyld i mange slags kager.

Brug en god hindbærmarmelade, for jo bedre kvalitet, jo bedre bliver smagen i den færdigbagte kage.

Ved at tilsætte majsstivelse kan du undgå at remoncen løber for meget ud under bagningen i ovnen.

Her er der anvendt hindbærmarmelade, men på samme måde kan du selvfølgelig også bruge andre typer af marmelade, herunder jordbærmarmelade og så videre.

Opskriften giver blandt andet nok remonce til 12 kærnemælkshorn eller lignende.

Ingredienser til hindbærremonce:

100 gram blødt smør
100 gram hindbærmarmelade
2 spiseskefulde majsstivelse

Sådan laver du hindbærremonce:

  1. Smørret skal være blødt, men ikke smeltet! Og du kan enten blødgøre det ved lav effekt i mikrobølgeovnen, eller lad det stå lidt tid på køkkenbordet.
  2. Kom det bløde smør i en skål sammen med hindbærmarmelade, og rør det godt sammen med majsstivelse (Maizena).
  3. Så er hindbærremoncen klar til brug.

Den færdige remonce anvendes straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required