• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Sovs og sauce › Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

Ramsløgspesto
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 6. april 2025 - Udgivet: 29. marts 2024

Få den bedste opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto med masser af friske ramsløg. Pestoen er super nem at lave og nydes til mange retter.

Ramsløgspesto er en virkelig nem og lækker pesto, som kan serveres til utrolig mange retter.

Pestoen er selvfølgelig med masser af friske ramsløg, som du kan finde ganske gratis ude i naturen fra starten af februar og frem til maj.

Den vokser ofte i meget store mængder på samme sted, og du kan ikke tage fejl af duften, når du går forbi: Det dufter nemlig fantastisk af hvidløg.

Pluk bare rigeligt og tag med hjem, hvor du kan bruge de friske ramsløg til denne pesto med ramsløg, men også i madlavning i det hele taget.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Ramsløgssmør
  • Pesto
  • Pasta med ramsløg og bacon

Opskrift på ramsløgspesto

KatrineKatrine Rørby Madsen

Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Kalorier: 690
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 225 g rapsolie
  • 50 g ramsløg
  • 100 g mandler - med skal
  • 40 g parmesan - friskrevet
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til hjemmelavet ramsløgspesto starter du med at finde din blender frem. Det er den nemmeste måde at lave pestoen på.
  2. Kom så 225 g rapsolie i blenderen sammen med ca. 50 g ramsløg, hvor der selvfølgelig anvendes de friske blade.
  3. Tilsæt så 100 g mandler og 40 g parmesan, der rives frisk ned i pestoen.
  4. Blend det hele, så det liver så fint som muligt.
  5. Smag til med 1 spsk citronsaft og salt og friskkværnet peber.
    Billede af ramsløgspesto

Næringsindhold

Kalorier: 690kcalKulhydrater: 8gProtein: 9gFedt: 71gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 42gEnkelumættet fedt: 18gTransfedt: 0.01gKolesterol: 7mgNatrium: 742mgKalium: 196mgKostfibre: 3gSukker: 2gVitamin A: 291IUVitamin C: 3mgCalcium: 194mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan også sagtens blende din ramsløgspesto med olivenolie, hvis du foretrækker det.

Den færdige ramsløgspesto kan serveres straks, og den passer som sagt fint som dyppelse til grissini, til svinekoteletter, kylling eller sammen med pasta. Mulighederne er mange.

Men den er også god til mange andre retter, hvor du ellers ville servere hvidløg til.

Rester af ramsløgspestoen kan opbevares på køl i ca. 5 dage, men du kan også fryse den ned i mindre portioner, så du altid har den lige ved hånden.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller (fakta og hvad kan du bruge dem til)→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required