• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

Ramsløgspesto
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  6. april 2025 - Udgivet:  29. marts 2024

Indhold

  1. Få den bedste opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto med masser af friske ramsløg. Pestoen er super nem at lave og nydes til mange retter.
  2. Opskrift på ramsløgspesto
  3. Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg
  4. Tips

Få den bedste opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto med masser af friske ramsløg. Pestoen er super nem at lave og nydes til mange retter.

Ramsløgspesto er en virkelig nem og lækker pesto, som kan serveres til utrolig mange retter.

Pestoen er selvfølgelig med masser af friske ramsløg, som du kan finde ganske gratis ude i naturen fra starten af februar og frem til maj.

Den vokser ofte i meget store mængder på samme sted, og du kan ikke tage fejl af duften, når du går forbi: Det dufter nemlig fantastisk af hvidløg.

Pluk bare rigeligt og tag med hjem, hvor du kan bruge de friske ramsløg til denne pesto med ramsløg, men også i madlavning i det hele taget.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Ramsløgssmør
  • Pesto
  • Pasta med ramsløg og bacon

Opskrift på ramsløgspesto

Ramsløgspesto
KatrineKatrine Rørby Madsen

Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

5 fra 2 stemmer
Få den bedste opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto med masser af friske ramsløg. Pestoen er super nem at lave og nydes til mange retter.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Kalorier: 690
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 225 g rapsolie
  • 50 g ramsløg
  • 100 g mandler - med skal
  • 40 g parmesan - friskrevet
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til hjemmelavet ramsløgspesto starter du med at finde din blender frem. Det er den nemmeste måde at lave pestoen på.
  2. Kom så 225 g rapsolie i blenderen sammen med ca. 50 g ramsløg, hvor der selvfølgelig anvendes de friske blade.
  3. Tilsæt så 100 g mandler og 40 g parmesan, der rives frisk ned i pestoen.
  4. Blend det hele, så det liver så fint som muligt.
  5. Smag til med 1 spsk citronsaft og salt og friskkværnet peber.
    Billede af ramsløgspesto

Næringsindhold

Kalorier: 690kcalKulhydrater: 8gProtein: 9gFedt: 71gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 42gEnkelumættet fedt: 18gTransfedt: 0.01gKolesterol: 7mgNatrium: 742mgKalium: 196mgKostfibre: 3gSukker: 2gVitamin A: 291IUVitamin C: 3mgCalcium: 194mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan også sagtens blende din ramsløgspesto med olivenolie, hvis du foretrækker det.

Den færdige ramsløgspesto kan serveres straks, og den passer som sagt fint som dyppelse til grissini, til svinekoteletter, kylling eller sammen med pasta. Mulighederne er mange.

Men den er også god til mange andre retter, hvor du ellers ville servere hvidløg til.

Rester af ramsløgspestoen kan opbevares på køl i ca. 5 dage, men du kan også fryse den ned i mindre portioner, så du altid har den lige ved hånden.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required