• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brød › Grissini - italienske brødstænger med sesam

Grissini - italienske brødstænger med sesam

Grissini
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. maj 2022 - Udgivet: 24. februar 2022

Grissini med sesamfrø og durummel er skønne, sprøde brødstænger fra Italien. Spis dem, som de er som snacks eller server sammen med en dip.

Grissini er virkelig en lækker snack, som kan serveres sammen med forskellige dips så som pesto eller hummus. Du kan også lave dem til en tapas, hvor de passer rigtig godt sammen med ost og kød.

Jeg valgte at rulle dem i sesamfrø, da det giver en lækker nøddesmag, som jeg er stor fan af.

Man kan også tilføje krydderurter eller parmesanost, faktisk kan du putte lige det i, du vil.

Disse er lavet med en blanding af almindelig hvedemel og durummel. Durummel giver en masse smag, men det gør også dejen en smule mere porøs. Så vær forsigtig, når du ruller dem ud.

Opskrift på italienske grissini

Grissini
Rakel Seneca

Grissini

4.72 fra 7 stemmer
Grissini med sesamfrø og durummel er skønne, sprøde brødstænger fra Italien. Spis dem, som de er som snacks eller server sammen med en dip.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Hævning 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 15 stk
Ret: Snack
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 70 ml vand
  • 20 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 50 g durummel
  • 200 g hvedemel
  • 60 ml olivenolie
  • 1 tsk salt - plus ekstra
  • hvide sesamfrø

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at varme vandet op til lillefingervarme, smuldre gæren deri og rør det sammen. Tilføj derefter sukker.
  2. Tilføj nu durummel og rør det godt sammen. Tilføj derefter hvedemel og salt. Rør det sammen, i mens du langsomt hælder olivenolie i. Ælt det sammen, hvis dejen føles meget tør, kan du tilføje en smule mere vand.
  3. Dejen skal være tør nok til at den nemt kan formes, så tilføj endelig ikke for meget væske.
  4. Del nu dejen til cirka 10 til 15 lige store kugler og rul en af gangen ud til passende størrelse. Drys en smule sesamfrø udover den, og rul den en enkelt gang rundt i sesam, så de hænger fast. Forsæt med dem alle.
  5. Læg grissini på en bageplade og dæk dem til med et viskestykke, lad dem nu hæve i 20 minutter.
  6. I mens forvarmer du ovnen til 200 grader.
  7. Drys generøst med salt udover alle dine brødstænger og bag dem i cirka 10 minutter, eller indtil de alle er jævnt gyldne.
  8. Lad dem køle ned på en rist, indtil de er fuldstændig sprøde.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Når grissini er bagt, skal de køle helt af, før de serveres. Det betyder, at de når at blive helt sprøde, før I spiser dem.

Se også andre gode opskrifter:

Hjemmelavet chips

10 sunde snacks

Dadler i baconsvøb

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required