Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Kager › Opskrift på rabarbercrumble med kokos

Opskrift på rabarbercrumble med kokos

billede af rabarbercrumble med kokos
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
95
SHARES
FacebookMessenger95PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. oktober 2024 - Udgivet: 27. april 2024

Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.

Du skal prøve den her rabarbercrumble med kokos. For den smager helt forrygende.

Det særlige ved opskriften er, at rabarberstykkerne koges, før de kommer i kagen, ligesom du koger saften fra rabarberne ind til en skøn rabarbersirup, som også kommer i din rabarbercrumble med kokos.

Selve crumble-dejen - eller smuldredejen, som man også kalder den - er lavet med kokos, som giver en dejlig sprødhed til kagen.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarberkage
  • Rabarberkage med kokos
  • Rabarbermuffins
Oversigt over indhold
  • Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.
  • Rabarbercrumble med kokos
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
KatrineKatrine Rørby Madsen

Rabarbercrumble med kokos

4.60 fra 10 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 343
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Rabarber
  • 500 g rabarber - i tynde skiver
  • 1,5 dl vand
  • 125 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Crumbledej
  • 125 g smør - i små tern
  • 125 g rørsukker
  • 50 g hvedemel
  • 125 g kokosmel
  • 1 æg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Vask 500 gram rabarber og skær dem i tynde skiver på cirka 1 centimeters tykkelse.
  2. Put rabarberstykkerne i en gryde med 1,5 deciliter vand, 125 gram rørsukker og 1 teskefuld vaniljesukker og kog det op.
  3. Lad det koge i 4-5 minutter. Nu tager du rabarberstykkerne op med en sigte. Sørg for at få så lidt væde som muligt med.
  4. Lad nu sukkervandet, der er tilbage i gryden, koge ind til en sirup. Husk at røre i gryden løbende.
  5. Imens laver du crumbledejen. Smuldr 125 gram smør, 125 gram rørsukker, 50 gram hvedemel og 125 gram kokosmel sammen, til du har en smuldredej. Det er nemmest at gøre det med fingrene. Vend 1 æg rundt i dejen med en ske.
  6. Find et tærtefad frem med en diameter på cirka 26 centimeter. Smør det gerne med smør i bunden.
  7. Fordel cirka en fjerdedel af crumbledejen i bunden af tærtefadet. Fordel de kogte rabarberstykker ovenpå.
  8. Når rabarbersiruppen er kogt ind, fordeler du den hen over rabarberstykkerne.
  9. Fordel til sidst resten af crumbledejen ud over rabarberstykkerne. Du skal smuldre dejen ud.
  10. Nu bager du din rabarbercrumble ved 200 grader over- og undervarme i 25 minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 343kcalKulhydrater: 48gProtein: 4gFedt: 16gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 54mgNatrium: 145mgKalium: 199mgKostfibre: 7gSukker: 33gVitamin A: 484IUVitamin C: 5mgCalcium: 62mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Server din rabarbercrumble med kokos med en klat creme fraiche eller flødeskum til.

Du kan sagtens bruge frosne rabarber til opskriften.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Albert skriver

    juni 17, 2024 at 9:00 pm

    Hvilke vitaminer og mineraler indeholder rabarber? Mvh Albert

    Svar
  2. Lotte poulsen skriver

    april 19, 2023 at 1:27 pm

    Kan man lave rabarbercrumb med krokus - medhavregryn i stedet for kokus.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required