• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Kager › Opskrift på rabarbercrumble med kokos

Opskrift på rabarbercrumble med kokos

billede af rabarbercrumble med kokos
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
95
SHARES
FacebookMessenger95PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. oktober 2024 - Udgivet: 27. april 2024

Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.

Du skal prøve den her rabarbercrumble med kokos. For den smager helt forrygende.

Det særlige ved opskriften er, at rabarberstykkerne koges, før de kommer i kagen, ligesom du koger saften fra rabarberne ind til en skøn rabarbersirup, som også kommer i din rabarbercrumble med kokos.

Selve crumble-dejen - eller smuldredejen, som man også kalder den - er lavet med kokos, som giver en dejlig sprødhed til kagen.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarberkage
  • Rabarberkage med kokos
  • Rabarbermuffins
Oversigt over indhold
  • Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.
  • Rabarbercrumble med kokos
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
billede af rabarbercrumble med kokos
KatrineKatrine Rørby Madsen

Rabarbercrumble med kokos

4.60 fra 10 stemmer
Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 343
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Rabarber
  • 500 g rabarber - i tynde skiver
  • 1,5 dl vand
  • 125 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Crumbledej
  • 125 g smør - i små tern
  • 125 g rørsukker
  • 50 g hvedemel
  • 125 g kokosmel
  • 1 æg

Fremgangsmåde
 

  1. Vask 500 gram rabarber og skær dem i tynde skiver på cirka 1 centimeters tykkelse.
  2. Put rabarberstykkerne i en gryde med 1,5 deciliter vand, 125 gram rørsukker og 1 teskefuld vaniljesukker og kog det op.
  3. Lad det koge i 4-5 minutter. Nu tager du rabarberstykkerne op med en sigte. Sørg for at få så lidt væde som muligt med.
  4. Lad nu sukkervandet, der er tilbage i gryden, koge ind til en sirup. Husk at røre i gryden løbende.
  5. Imens laver du crumbledejen. Smuldr 125 gram smør, 125 gram rørsukker, 50 gram hvedemel og 125 gram kokosmel sammen, til du har en smuldredej. Det er nemmest at gøre det med fingrene. Vend 1 æg rundt i dejen med en ske.
  6. Find et tærtefad frem med en diameter på cirka 26 centimeter. Smør det gerne med smør i bunden.
  7. Fordel cirka en fjerdedel af crumbledejen i bunden af tærtefadet. Fordel de kogte rabarberstykker ovenpå.
  8. Når rabarbersiruppen er kogt ind, fordeler du den hen over rabarberstykkerne.
  9. Fordel til sidst resten af crumbledejen ud over rabarberstykkerne. Du skal smuldre dejen ud.
  10. Nu bager du din rabarbercrumble ved 200 grader over- og undervarme i 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 343kcalKulhydrater: 48gProtein: 4gFedt: 16gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 54mgNatrium: 145mgKalium: 199mgKostfibre: 7gSukker: 33gVitamin A: 484IUVitamin C: 5mgCalcium: 62mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server din rabarbercrumble med kokos med en klat creme fraiche eller flødeskum til.

Du kan sagtens bruge frosne rabarber til opskriften.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Albert

    juni 17, 2024 at 9:00 pm

    Hvilke vitaminer og mineraler indeholder rabarber? Mvh Albert

    Svar
  2. Lotte poulsen

    april 19, 2023 at 1:27 pm

    Kan man lave rabarbercrumb med krokus - medhavregryn i stedet for kokus.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer
  • Billede med mørk chokoladekage.
    Mørk chokoladekage
  • billede til italiensk chokoladekage
    Italiensk chokoladekage med rigtig chokolade

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required