Opskriften på råstegte gulerødder med spidskål er beregnet som tilbehør til fire personer.
De enkelte mængder kan du jo justere, som du synes. Antal gulerødder afhænger af hvor store de er.
Indhold
Råstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehør
Ingredienser
- 1 spsk smør
- 4-6 gulerødder (afh. af størrelse)
- 1 lille spidskål
- 1 citron (økologisk)
- 1 potte persille
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Gulerødder skæres ud i kvarte, som derefter snittes i mindre stykker.
- Varm en pande op, kom en skefuld smør på og lad det bruse af.
- Kom gulerødderne på panden, og lad dem sautere ved middel varme i ca. 5 minutter. Vendes rundt undervejs.
- Pil de yderste blade af spidskålen og del derefter kålen i kvarte. Fjern stokken og snit spidskålen i tynde strimler.
- Kom kålen ved gulerødderne sammen med lidt citronsaft.
- Lad det stege indtil spidskålen falder lidt sammen - det tager 2-3 minutter.
- Hak persille fint og vend det i, og smag til med salt og peber. Kom eventuelt også lidt mere citronsaft ved.
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Råstegte gulerødder med spidskål serveres straks som sundt tilbehør til forskellige retter med kød, herunder gammeldags frikadeller.
Se også mine opskrifter på:



- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Morten skriver
Godt alternativ til kartofler og sovs eller blot som tilbehør
Irene Asgaard skriver
Lækkert tilbehør