Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Råstegte gulerødder

Råstegte gulerødder med spidskål

billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
4.9 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
303
SHARES
FacebookMessenger303PinterestEmailSMS
Indhold
  • Råstegte gulerødder med spidskål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på råstegte gulerødder
  • Tips
  • Kommentarer

Opskriften på råstegte gulerødder med spidskål er beregnet som tilbehør til fire personer.

Råstegte gulerødder med spidskål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Råstegte gulerødder med spidskål er både nemt og hurtigt tilbehør, som du kan lave på under 15 minutter. Sundt tilbehør til bla. frikadeller.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 mellemstore gulerødder
  • 1 spsk smør
  • 1 lille spidskål
  • 1 citron
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Gulerødder skæres ud i kvarte, som derefter snittes i mindre stykker.
  2. Varm en pande op, kom en skefuld smør på og lad det bruse af.
  3. Kom gulerødderne på panden, og lad dem sautere ved middel varme i ca. 5 minutter. Vendes rundt undervejs.
  4. Pil de yderste blade af spidskålen og del derefter kålen i kvarte. Fjern stokken og snit spidskålen i tynde strimler.
  5. Kom kålen ved gulerødderne sammen med lidt citronsaft.
  6. Lad det stege indtil spidskålen falder lidt sammen - det tager 2-3 minutter.
  7. Hak persille fint og vend det i, og smag til med salt og peber. Kom eventuelt også lidt mere citronsaft ved.

Næringsindhold

Kalorier113kcalKulhydrater21gProtein4gFedt3gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.1gKolesterol8mgNatrium688mgKalium797mgKostfibre8gSukker4gVitamin A10654IUVitamin C115mgCalcium136mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på råstegte gulerødder

De enkelte mængder kan du jo justere, som du synes. Antal gulerødder afhænger af hvor store de er.

Se flere opskrifter:

  • Hasselback gulerødder med timian
  • Cremede gulerødder
  • Råkostsalat med spidskål og gulerødder

Tips

Råstegte gulerødder med spidskål serveres straks som sundt tilbehør til forskellige retter med kød, herunder gammeldags frikadeller.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Morten skriver

    januar 09, 2025 at 5:23 pm

    Godt alternativ til kartofler og sovs eller blot som tilbehør

    Svar
  2. Irene Asgaard skriver

    oktober 23, 2023 at 7:03 pm

    Lækkert tilbehør

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required