Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

billede med pølser i svøb
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
31
SHARES
FacebookMessenger31PinterestEmailSMS

Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.

Pølser i svøb er måske ikke den opskrift på Madens Verden, der kræver den største forklaring, men alligevel synes jeg den skal med.

De baconsvøbte pølser er nemlig en populær ret, og hvis du serverer baconpølserne med noget sundere tilbehør, ja så får du faktisk er dejligt måltid ud af det. Som også kan gå til aftensmad.

Opskriften her er beregnet til fire personer, hvor der er lavet to pølser i svøb til hver person. Mængden afhænger selvfølgelig af hvor sultne I er - og hvad der serveres til.

Jeg foretrækker at lave de baconsvøbte pølser med frankfurtere eller lignende tykke pølser - men du kan også sagtens anvende de almindelige grillpølser.

Du kan i øvrigt læse meget mere om pølserne - og om de er sunde eller usunde her.

Opskrift på pølser i svøb

Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 pølser her har jeg anvendt skinkegriller fra Højer, frankfurtere er også gode
  • 16 skiver bacon tynde skiver, ikke de tykkere

Fremgangsmåde

  1. En time før du skal i gang med at lave dine pølser i svøb, skal du tage baconskiverne ud af køleskabet. Så hænger baconen bedre fast på pølserne. Det er et godt trick.
  2. Find pølserne frem, og jeg foretrækker som sagt at anvende de tykke pølser i stil med frankfurtere. Men almindelige grillpølserne kan også sagtens bruges til de baconsvøbte pølser.
  3. Vikl nu to skiver bacon om hver pølse. Først en skive bacon, der når lige godt halvvejs ind over pølsen, og derefter den anden skive, der lige overlapper den første baconskive. Sørg for at baconen er viklet nogenlunde stramt om pølsen.
    billede til pølser med baconsvøb
  4. Pølser i svøb kan tilberedes på både panden og grillen. Det sker begge steder ved en middel varme, så både baconen bliver sprød og pølsen tilberedt korrekt. På grillen er det ved en direkte varme, hvor den samlede tilberedningstid er cirka 10 minutter.
  5. Ved både pandestegning og på grillen vendes pølserne jævnligt, så de bliver tilberedt hele vejen rundt. Så smager de bedst.

Næringsindhold

Kalorier350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte pølser i svøb serveres straks.

De kan sagtens stå alene i godt selskab med ketchup, sennep og et par pølsebrød.

Det er altid et populært måltid uden så mange dikkedarer.

Tilbehør til pølser i svøb

Du kan dog også gå skridtet videre, og servere de baconsvøbte pølser som aftensmad, hvor du laver noget sundere tilbehør til.

Her får du lige fem gode forslag til tilbehør til de skønne baconpølser.

Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Prøv denne opskrift på kartofler i folie. Lækre og nemme pakker med små kartofler, tomater og spidskål, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.
Se opskriften her
billede med kartofler i folie
Grillet spidskål
Grillet spidskål er det perfekte tilbehør til kødet, når du har gang i grillen. Spidskål passer til de fleste grillretter, og så er den nem at tilberede.
Se opskriften her
billede med grillet spidskål med smeltet persillesmør
Råkostsalat med spidskål og gulerødder
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål og gulerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.
Se opskriften her
billede med råkostsalat med spidskål
Grøn spidskålssalat med mayodressing
Prøv min lækre opskrift på grøn spidskålssalat med mayodressing. En nem og sund salat med spidskåls, ærter, asparges og en nem dressing med mayonnaise.
Se opskriften her
billede med grøn spidskålssalat med mayodressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Keld skriver

    februar 03, 2022 at 3:19 pm

    Det er nu 2. gang, vi bruger denne opskrift - og bestemt ikke sidste!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required