• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

billede med pølser i svøb
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
31
SHARES
FacebookMessenger31PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  29. juni 2020 - Udgivet:  29. juni 2020

Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.

Pølser i svøb er måske ikke den opskrift på Madens Verden, der kræver den største forklaring, men alligevel synes jeg den skal med.

De baconsvøbte pølser er nemlig en populær ret, og hvis du serverer baconpølserne med noget sundere tilbehør, ja så får du faktisk er dejligt måltid ud af det. Som også kan gå til aftensmad.

Opskriften her er beregnet til fire personer, hvor der er lavet to pølser i svøb til hver person. Mængden afhænger selvfølgelig af hvor sultne I er - og hvad der serveres til.

Jeg foretrækker at lave de baconsvøbte pølser med frankfurtere eller lignende tykke pølser - men du kan også sagtens anvende de almindelige grillpølser.

Du kan i øvrigt læse meget mere om pølserne - og om de er sunde eller usunde her.

Opskrift på pølser i svøb

billede med pølser i svøb
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pølser i svøb - baconpølser med forslag til tilbehør

5 fra 2 stemmer
Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på grill eller pande. Her er opskriften med de gode tips - og med forslag til tilbehør til pølserne.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 350
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 pølser - her har jeg anvendt skinkegriller fra Højer, frankfurtere er også gode
  • 16 skiver bacon - tynde skiver, ikke de tykkere

Fremgangsmåde
 

  1. En time før du skal i gang med at lave dine pølser i svøb, skal du tage baconskiverne ud af køleskabet. Så hænger baconen bedre fast på pølserne. Det er et godt trick.
  2. Find pølserne frem, og jeg foretrækker som sagt at anvende de tykke pølser i stil med frankfurtere. Men almindelige grillpølserne kan også sagtens bruges til de baconsvøbte pølser.
  3. Vikl nu to skiver bacon om hver pølse. Først en skive bacon, der når lige godt halvvejs ind over pølsen, og derefter den anden skive, der lige overlapper den første baconskive. Sørg for at baconen er viklet nogenlunde stramt om pølsen.
    billede til pølser med baconsvøb
  4. Pølser i svøb kan tilberedes på både panden og grillen. Det sker begge steder ved en middel varme, så både baconen bliver sprød og pølsen tilberedt korrekt. På grillen er det ved en direkte varme, hvor den samlede tilberedningstid er cirka 10 minutter.
  5. Ved både pandestegning og på grillen vendes pølserne jævnligt, så de bliver tilberedt hele vejen rundt. Så smager de bedst.

Næringsindhold

Kalorier: 350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte pølser i svøb serveres straks.

De kan sagtens stå alene i godt selskab med ketchup, sennep og et par pølsebrød.

Det er altid et populært måltid uden så mange dikkedarer.

Tilbehør til pølser i svøb

Du kan dog også gå skridtet videre, og servere de baconsvøbte pølser som aftensmad, hvor du laver noget sundere tilbehør til.

Her får du lige fem gode forslag til tilbehør til de skønne baconpølser.

Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)

4.9 fra 7 stemmer
Prøv denne opskrift på kartofler i folie. Lækre og nemme pakker med små kartofler, tomater og spidskål, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.
Gå til opskrift
billede med kartofler i folie

Grillet spidskål

4.6 fra 23 stemmer
Grillet spidskål er det perfekte tilbehør til kødet, når du har gang i grillen. Spidskål passer til de fleste grillretter, og så er den nem at tilberede.
Gå til opskrift
billede med grillet spidskål med smeltet persillesmør

Råkostsalat med spidskål og gulerødder

4.7 fra 11 stemmer
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål og gulerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.
Gå til opskrift
billede med råkostsalat med spidskål

Grøn spidskålssalat med mayodressing

4.8 fra 20 stemmer
Prøv min lækre opskrift på grøn spidskålssalat med mayodressing. En nem og sund salat med spidskåls, ærter, asparges og en nem dressing med mayonnaise.
Gå til opskrift
billede med grøn spidskålssalat med mayodressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Keld

    februar 03, 2022 at 3:19 pm

    Det er nu 2. gang, vi bruger denne opskrift - og bestemt ikke sidste!

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required