• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Pizzavafler - sprøde med skinke og ost

Pizzavafler - sprøde med skinke og ost

Pizzavafler
Bag pizzavafler sammen med børnene. I kan selv bestemme tilbehør, det kan for eksempel være skinke og ost som her eller peperoni og tomatskiver. Foto: Maiken Krøjgaard.

Opdateret:  22. december 2023 - Udgivet:  27. juli 2021

Del gerne:
161
SHARES
FacebookMessenger161PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Pizzavafler med revet skinke til picnickurven, aftenhyggen eller børnenes madpakker. Se opskriften på lækre snacks, som spreder hygge.
  2. Opskrift på pizzavafler med skinke
  3. Pizzavafler - vafler med skinke og ost
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Tips
  7. Verdens bedste vafler
  8. Spinatvafler
  9. Hjemmelavet pizza
Gå til opskrift

Pizzavafler med revet skinke til picnickurven, aftenhyggen eller børnenes madpakker. Se opskriften på lækre snacks, som spreder hygge.

Inden længe starter ungerne i skolen igen og vi voksne på arbejde igen. Jeg er typen, der er vild med at gøre madpakken lidt hyggelig.

Jeg elsker pizza, og gerne i alle mulige former og farver. Derfor er jeg begyndt at lave de her sprøde pizzavafler, som jeg synes, er perfekte i madkassen sammen med noget gnavegrønt.

I opskriften bruger jeg revet skinke, men det kan du sagtens udskifte med minipepperoni eller pepperoni skåret i mindre stykker. 

Opskrift på pizzavafler med skinke

Pizzavafler

Pizzavafler - vafler med skinke og ost

Pizzavafler med revet skinke til picnickurven, aftenhyggen eller børnenes madpakker. Se opskriften på lækre snacks, som spreder hygge.
Bedømmelse
4.7 fra 3 stemmer
RetSnack
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 6 stk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Majken Krøjgaard

Ingredienser

  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 tsk. salt.
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 spsk oregano
  • 4 dl kærnemælk
  • 3 æg
  • 50 g smør

Fyld

  • Revet skinke
  • Revet ost - gerne gouda
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Hvedemel, havregryn, salt, bagepulver og oregano blandes sammen i en skål.
  • Tilsæt æg og kærnemælk og rør det godt.
  • Smelt smørret og rør det i blandingen.
  • Kom lidt fedtstof på vaffeljernet og ca. 1 dl vaffeldej.
  • Top med revet ost og skinke.
  • Bag vaflen i ca. 2 til 3 min.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Skal vaflerne smage meget som traditionelle pizzaer, kan du dryppe lidt tomatsovs på dejen, når du har vendt den for at bage den anden side.

Her kan du så drysse med oregano og for eksempel pepperoni.

Du kan også servere pizzavaflerne sammen med en lækker dip.

Se også mine opskrifter på:

Verdens bedste vafler

4.7 fra 174 stemmer
Den bedste opskrift på sprøde og hjemmebagte vafler med citron og kardemomme. Lav en himmelsk lækker vaffel i dit vaffeljern, og det er tilmed nemt.
Gå til opskrift
billede med vafler og vaffel

Spinatvafler

4.8 fra 24 stemmer
Her er min bedste opskrift på spinatvafler, der er sunde og sukkerfri vafler med masser af spinat. Dejen er nem at blende sammen, hvorefter vaflerne bages.
Gå til opskrift
spinatvafler

Hjemmelavet pizza

4.7 fra 60 stemmer
Få opskriften på hjemmelavet pizza med sprød bund og lækker topping. Lær også tips og tricks til den perfekte pizzadej.
Gå til opskrift
billede med hjemmelavet pizza med tomat, mozzarella og skinke
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Margit

    juli 30, 2021 at 2:17 pm

    Vil gerne prøve dem, men er i tvivl om vaffeljernnet skal lukkes, eller være åbent. Mvh. Margit

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required