• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Pizzasauce

Pizzasauce

hjemmelavet pizzasauce
Hjemmelavet pizzasauce gør bare din pizza så meget bedre, og så er den krydrede tomatsovs altså meget nem at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  10. februar 2021 - Udgivet:  28. november 2020

Del gerne:
303
SHARES
FacebookMessenger303PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce, som du kan lave på 2 minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.
  2. Opskrift på hjemmelavet pizzasauce
  3. Nem pizzasauce
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Anvendelse
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce, som du kan lave på 2 minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.

Du kan meget nemt lave din egen pizzasauce, og det tager blot et par minutter.

Der er tale om en grundopskrift på pizzasauce, der laves på en bund af tomatpassata og krydderurter. Hvidløgspulveret giver den rigtige italienske smag.

Nederst kan du læse lidt mere om brugen af pizzasovs på din pizza.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Italiensk pizzadej
  • Pizza Margherita
  • Pizza calzone

Opskrift på hjemmelavet pizzasauce

hjemmelavet pizzasauce

Nem pizzasauce

Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce, som du kan lave på 2 minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.
Bedømmelse
4.8 fra 43 stemmer
RetSovs og saucer
Arbejdstid: 2 minutter minutter
Samlet tid: 2 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g tomatpassata
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk timian - tørret
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk tomatpasta
  • salt

Fremgangsmåde

  • Kom tomatpassata op i en lille skål, og tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen salt.
  • Rør din pizzasauce godt sammen. Bare brug en spiseske, som du også kan bruge til at smøre pizzasaucen ud på din pizza med.
  • Smag pizzasaucen til med lidt salt, hvor du bruger ca. en halv teske salt.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
46
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.3
g
0
%
Mættet fedt
 
0.05
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
60
mg
3
%
Kalium
 
498
mg
14
%
Kulhydrater
 
11
g
4
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
605
IU
12
%
Vitamin C
 
12
mg
15
%
Calcium
 
30
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Anvendelse

Pizzasaucen er nu klar til brug.

Rul din pizzadej ud og kom en spiseskefuld pizzasovs på.

Brug aldrig for meget tomatsovs til pizzaen, da det nemt kan gøre den færdigbagte pizza mere blød.

Så til en almindelig pizza på størrelse med en tallerken passer det fint med en spiseskefuld.

Pizzasaucen smøres næsten helt til kanten.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sten

    januar 18, 2025 at 2:37 pm

    Hej.
    Tak for mange gode opskrifter.
    Med denne er jeg i tvivl: Hvilken forskel er der, på tomatpuré og tomatpasta? -eller skulle der ha’ stået tomatpassata?
    Jeg kan se, at andre også undrer sig…
    Vh. Sten.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 18, 2025 at 6:10 pm

      Hej Sten
      Tak for det - og du har ret. Min fejl, da jeg skrev opskriften ned. Det er selvfølgelig en tomatpassata - jeg har rettet til 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Hanne Hartung

    september 27, 2021 at 9:24 pm

    Hej
    Et spørgsmål til hjemmelavet pizza sauce:
    1. De 400 gram tomatpuré, er det fx den store flaske fra Beauvais (med 475 gram i)? Eller hvad bruger du?

    2. 1 spsk tomatpasta, er det den koncentrerede puré fra de små dåser/tuber?

    Tak - også for alle de skønne opskrifter! Jeg bruger siden meget og følger på Instagram.
    Mvh Hanne Hartung

    Svar
    • Betina Rasmussen

      juni 03, 2023 at 7:40 pm

      Ja den undrer jeg mig også over.

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required