• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pizza calzone med kødsauce - opskrift på indbagt ufo-pizza

Pizza calzone med kødsauce - opskrift på indbagt ufo-pizza

pizza calzone indbagt
4.6 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
659
SHARES
FacebookMessenger659PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  1. august 2024 - Udgivet:  2. juli 2023

Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.

Her er min bedste opskrift på en lækker pizza calzone, en lukket og indbagt pizza, der også kaldes en ufo-pizza.

Det er en rigtig skøn pizza, der altid er et hit til aftensmad.

Opskriften giver mindst fire gode pizza calzone.

Se også de populære pizzaopskrifter på:

  • Små pizza calzone i airfryer
  • Pizza med kødboller
  • Pizza Bianco
  • Hjemmelavet pizza: Opskrift, dej og topping

Opskrift på nem pizza calzone

pizza calzone indbagt
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pizza calzone - nem opskrift

4.55 fra 11 stemmer
Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 1 time t 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Kalorier: 501
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 skiver bacon - håndskårne skiver, tørsaltet bacon
  • 250 g hakket oksekød - med max. 10 procent fedt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl kalvefond
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • 1 tsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 nip spidskommen
  • salt og friskkværnet peber
Pizzasauce
  • 1 portion pizzasauce - eventuelt en hjemmelavet tomatsauce
Dej
  • 1 portion pizzadej - se opskrift i linket

Fremgangsmåde
 

  1. Lav pizzadej som beskrevet i linket ovenfor. Det er den bedste pizzadej du kan få.
  2. Hak skalotteløg og hvidløgsfed fint, og svits dem i lidt olivenolie ved middel varme i en gryde.
  3. Skær bacon i små tern, og kom dem ved løg og hvidløg i gryden. Lad det svitse to minutter.
  4. Smuldr så det hakkede oksekød i, og brun det godt. Husk, at især bruningen giver masser af smag til kødsaucen, så lad det svitse 4-5 minutter, hvor du vender det løbende.
  5. Kom hakkede tomater ved sammen med kalvefond, og lad det koge op.
  6. Tilsæt så oregano, basilikum, sukker, balsamico og lidt spidskommen, og lad det småsimre i 10 minutter.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber, og lad kødsaucen køle helt af.
  8. Rul pizzadej ud i en normal cirkel - som du plejer at lave pizza.
  9. Smør den med lidt pizzasauce.
  10. Læg så en god portion kødsauce lige op til midten af pizzaen, og drys med lidt tørret oregano. Du kan også lægge lidt ost i.
  11. Fold så pizzaen sammen til en lukket pizza, og klem siden sammen, så den lukker helt tæt.
  12. Læg den på en bagesten i en ovn ved højeste varme - gerne 275-300 grader - og bag din pizza calzone i cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 501kcalKulhydrater: 65gProtein: 24gFedt: 17gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 1gKolesterol: 44mgNatrium: 2194mgKalium: 622mgKostfibre: 4gSukker: 14gVitamin A: 456IUVitamin C: 16mgCalcium: 69mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Nu har du en virkelig lækker og meget sprød lukket pizza med super dejligt fyld.

Server eventuelt med frisk tomatbåde og rucula - der dryppes med balsamico og olivenolie.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Stina

    december 02, 2023 at 6:53 pm

    Hej (igen)

    Hvad skal ovnen stå på? Varmluft eller traditionel ovn? 🙂

    Mvh Stina

    Svar
  2. Stina

    december 02, 2023 at 4:00 pm

    Hej,

    Hvis man ikke ejer en bagesten, er en bageplade så ok, og ændres der så i grader af ovnen?

    Mvh Stina

    Svar
  3. Lina Hansen Christesen

    november 27, 2018 at 9:58 pm

    Kunne den fryses ned?

    Svar
    • Madensverden.dk

      november 28, 2018 at 7:53 am

      Hej Lina

      Et godt spørgsmål, for det har jeg faktisk ikke prøvet. Pizzaen er simpelthen blevet spist inden 🙂

      Umiddelbart kan man sikkert godt, så prøv dig endelig frem.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar
  4. Carlos

    november 07, 2018 at 5:24 pm

    Hvis man by ikke hat en industry ovn. Kan dejen så fryses køles. Hvis ja hvor længe?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required