Her er min opskrift på perlebyg med grønkål. En nem og sund salat, der også laves med avocado og æble, og det hele vendes i en lækker dressing.
Opskriften på perlebyg med grønkål er beregnet som tilbehør/en salat til fire personer.
Det er sundt, nemt og godt, og så kan det serveres til mange forskellige retter.
Som altid kan du sagtens justere de enkelte ingredienser.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på perlebyg med grønkål
Perlebyg med grønkål - sund og nem opskrift
Ingredienser
- 125 g perlebyg
- 100 g grønkål
- 1 romainesalat
- 1 æble
- 1 avocado
Dressing
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk sennep
- sukker
- 1 citron - saften af en halv citron
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Perlebyg skylles og koges som anvist på pakken. Køles lidt af.
- Grønkål skylles og hakkes fint - eller købt en færdigsnittet grønkål, det er også ok. Kommes i et fad eller salatskål.
- Romainesalat hakkes groft, mens avocado og æble skæres i små tern. Kommes ved grønkålen og vendes rundt.
- Rør dressingen godt sammen, smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld den over salaten.
- Tilsæt perlebyg og vend din salat med perlebyg med grønkål rundt, så dressing og smag fordeles. Brug gerne fingrene til. det.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Perlebyg med salat er en nem dressing, som jeg holder utrolig meget af.
Den serveres straks som tilbehør til mange forskellige slags retter, og jeg bruger den blandt andet til stegt kylling. Men brug den også til frikadeller, medister og andre traditionelle retter. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - og kom gerne med din mening om den her.