Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Perlebyg med grønkål

Perlebyg med grønkål, avocado og æble (en sund salat)

billede til perlebyg med grønkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2.5k
SHARES
FacebookMessenger2.5kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Perlebyg med grønkål - sund og nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på perlebyg med grønkål
  • Servering
  • Kommentarer

Perlebyg med grønkål - sund og nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på perlebyg med grønkål. En nem og sund salat, der også laves med avocado og æble, og det hele vendes i en lækker dressing.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 125 g perlebyg
  • 100 g grønkål
  • 1 romainesalat
  • 1 æble
  • 1 avocado
Dressing
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • sukker
  • 1 citron saften af en halv citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Perlebyg skylles og koges som anvist på pakken. Køles lidt af.
  2. Grønkål skylles og hakkes fint - eller købt en færdigsnittet grønkål, det er også ok. Kommes i et fad eller salatskål.
  3. Romainesalat hakkes groft, mens avocado og æble skæres i små tern. Kommes ved grønkålen og vendes rundt.
  4. Rør dressingen godt sammen, smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld den over salaten.
  5. Tilsæt perlebyg og vend din salat med perlebyg med grønkål rundt, så dressing og smag fordeles. Brug gerne fingrene til. det.

Næringsindhold

Kalorier357kcalKulhydrater39gProtein5gFedt22gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt15gNatrium619mgKalium528mgKostfibre11gSukker6gVitamin A2751IUVitamin C48mgCalcium91mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på perlebyg med grønkål

Opskriften på perlebyg med grønkål er beregnet som tilbehør/en salat til fire personer.

Det er sundt, nemt og godt, og så kan det serveres til mange forskellige retter.

Som altid kan du sagtens justere de enkelte ingredienser.

Se også mine opskrifter på:

  • Perlebygsalat med blomkål
  • Perlebyg med græskar
  • Perlebyg med spinat og laks

Servering

Perlebyg med salat er en nem dressing, som jeg holder utrolig meget af.

Den serveres straks som tilbehør til mange forskellige slags retter, og jeg bruger den blandt andet til stegt kylling. Men brug den også til frikadeller, medister og andre traditionelle retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 03, 2025 at 3:46 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - og kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required