Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Peach cobbler - amerikansk dessert med ferskner

Peach cobbler - amerikansk dessert med ferskner

Peach cobbler
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Peach cobbler er en klassisk dessert fra sydstaterne i Amerika. En ferskencrumble med friske ferskener. Denne opskrift er nem og lækker.

Peach cobbler består af et lag af ferskner i brun farin med en masse citron og vanilje. Derefter toppes de med et lag af crumble, som både er perfekt sprød men også blød og kageagtig indeni.

Denne dessert er virkelig nem at lave. Selve bunden tilberedes i ovnen, imens den varmes op, og så kan man nemt lave toppen, hvilket gør det endnu hurtigere at lave.

Server desserten med en stor kugle vaniljeis eller gør, som jeg altid elsker: rør vaniljesukker i cremefraiche.

Opskrift på peach cobbler

Peach cobbler

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Peach cobbler er en klassisk dessert fra sydstaterne i Amerika. En ferskencrumble med friske ferskener. Denne opskrift er nem og lækker.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 stykker fersken
  • 50 g brun farin
  • 1 tsk citronskal
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk maizena
  • 250 g hvedemel
  • 100 g sukker
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 100 g usaltet smør (kold)
  • 120 ml mælk
  • 1 stk æg

Fremgangsmåde

  1. Start med at forvarme ovnen til 190 grader. I mens den varmer op, tager du en skål og blander brun farin, citronskal, citronsaft, vanilje og maizena sammen.
  2. Skær ferskenerne i tynde både og bland dem med brun farin. Rør det hele godt sammen og hæld i en kageform. Put det nu i ovnen i ti minutter.
  3. I mens laver du toppen. Bland hvedemel, sukker, bagepulver og salt sammen. Skær derefter smør i små firkanter og smuldr det sammen med melet.
  4. Tilføj derefter mælk, og rør det hele godt sammen.
  5. Fordel dejen oven på fersknerne. Rør ægget sammen og pensl det udover dejen.
  6. Bag peach cobbler i cirka 40 minutter, eller indtil den er gylden og færdigbagt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan i princippet lave denne opskrift på Peach cobbler med hvilke som helst slags frugter, prøv for eksempel æbler, blommer eller pære.

Se også andre opskrifter på crumbles:

Omvendt ferskenkagedessert

Rabarbercrumble - crumble med rabarber

Blåbærcrumble

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lone Gunnø Berlin skriver

    november 10, 2022 at 11:49 am

    skal det være friske ferskner - eller kan henkogte også anvendes?

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required