Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

En super lækker pastasalat med broccoli, gulerødder og en skøn persilleolie. Her er der anvendt en bredbåndet pasta. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
60
SHARES
FacebookMessenger60PinterestEmailSMS

Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.

Pastasalat med broccoli og gulerødder er en lækker salat, der blandt andet kan serveres til stegt kylling eller koteletter.

Pastasalaten er både sund og mættende, og den vendes med en hjemmelavet persilleolie, der laves med olivenolie, citronsaft og persille.

Opskriften er til fire sultne personer, men rester kan sagtens anvendes i madpakken dagen efter.

Brug gerne en frisk fettucine-pasta, som du kan købe eller lave fra bunden af. Her er opskriften på hjemmelavet fettucine.

Opskrift på pastasalat med broccoli

Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g bredbåndet pasta
  • 1 broccoli
  • 6-8 gulerødder (afhængig af størrelse)
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære broccoli i mindre stykker eller buketter, mens gulerødderne vaskes og snittes i mindre stænger.
  2. Kom lidt letsaltet vand i en gryde, og damp broccoli og gulerødder i 4-5 minutter under låg.
  3. Hæld vandet fra og overøs straks med koldt vand, så du stopper kogningen straks. Hæld også det kolde vand fra, og lad grøntsagerne dryppe af i en sigte.
  4. Den bredbåndede pasta koges som anvist på pakken, og hvis du anvender en frisk pasta er kogetiden jo meget kort. Kom straks efter kogningen koldt vand i gryden, og lad det stå mens du laver persilleolien.
  5. Persillen hakkes meget fint og kommes i en lille skål sammen med olivenolie og citronsaft. Vend det godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Så kommes de dampede grøntsager i en stor salatskål sammen med pasta og persilleolien, og det hele vendes forsigtigt rundt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Grøn pastasalat serveres straks, og pastasalaten er blandt andet fremragende tilbehør til frikadeller.

Se mere indhold her:

  • Pastasalat med ærter og bacon på 15 minutter
  • Kold pastasalat med kylling og dressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required