• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

En super lækker pastasalat med broccoli, gulerødder og en skøn persilleolie. Her er der anvendt en bredbåndet pasta. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
60
SHARES
FacebookMessenger60PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  29. april 2022 - Udgivet:  14. april 2021

Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.

Pastasalat med broccoli og gulerødder er en lækker salat, der blandt andet kan serveres til stegt kylling eller koteletter.

Pastasalaten er både sund og mættende, og den vendes med en hjemmelavet persilleolie, der laves med olivenolie, citronsaft og persille.

Opskriften er til fire sultne personer, men rester kan sagtens anvendes i madpakken dagen efter.

Brug gerne en frisk fettucine-pasta, som du kan købe eller lave fra bunden af. Her er opskriften på hjemmelavet fettucine.

Opskrift på pastasalat med broccoli

En super lækker pastasalat med broccoli, gulerødder og en skøn persilleolie. Her er der anvendt en bredbåndet pasta. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

5 fra 2 stemmer
Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g bredbåndet pasta
  • 1 broccoli
  • 6-8 gulerødder - afhængig af størrelse
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære broccoli i mindre stykker eller buketter, mens gulerødderne vaskes og snittes i mindre stænger.
  2. Kom lidt letsaltet vand i en gryde, og damp broccoli og gulerødder i 4-5 minutter under låg.
  3. Hæld vandet fra og overøs straks med koldt vand, så du stopper kogningen straks. Hæld også det kolde vand fra, og lad grøntsagerne dryppe af i en sigte.
  4. Den bredbåndede pasta koges som anvist på pakken, og hvis du anvender en frisk pasta er kogetiden jo meget kort. Kom straks efter kogningen koldt vand i gryden, og lad det stå mens du laver persilleolien.
  5. Persillen hakkes meget fint og kommes i en lille skål sammen med olivenolie og citronsaft. Vend det godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Så kommes de dampede grøntsager i en stor salatskål sammen med pasta og persilleolien, og det hele vendes forsigtigt rundt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Grøn pastasalat serveres straks, og pastasalaten er blandt andet fremragende tilbehør til frikadeller.

Se mere indhold her:

  • Pastasalat med ærter og bacon på 15 minutter
  • Kold pastasalat med kylling og dressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required