• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie

Holger Rørby Madsen
En super lækker pastasalat med broccoli, gulerødder og en skøn persilleolie. Her er der anvendt en bredbåndet pasta. Foto: Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.
  2. Opskrift på pastasalat med broccoli
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Note
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift

Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.

Pastasalat med broccoli og gulerødder er en lækker salat, der blandt andet kan serveres til stegt kylling eller koteletter.

Pastasalaten er både sund og mættende, og den vendes med en hjemmelavet persilleolie, der laves med olivenolie, citronsaft og persille.

Opskriften er til fire sultne personer, men rester kan sagtens anvendes i madpakken dagen efter.

Brug gerne en frisk fettucine-pasta, som du kan købe eller lave fra bunden af. Her er opskriften på hjemmelavet fettucine.

Opskrift på pastasalat med broccoli

5 fra 2 stemmer
RetSalat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 gram bredbåndet pasta
  • 1 broccoli
  • 6-8 gulerødder - afhængig af størrelse
  • 5 spsk god olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bundt persille
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Start med at skære broccoli i mindre stykker eller buketter, mens gulerødderne vaskes og snittes i mindre stænger.
  • Kom lidt letsaltet vand i en gryde, og damp broccoli og gulerødder i 4-5 minutter under låg.
  • Hæld vandet fra og overøs straks med koldt vand, så du stopper kogningen straks. Hæld også det kolde vand fra, og lad grøntsagerne dryppe af i en sigte.
  • Den bredbåndede pasta koges som anvist på pakken, og hvis du anvender en frisk pasta er kogetiden jo meget kort. Kom straks efter kogningen koldt vand i gryden, og lad det stå mens du laver persilleolien.
  • Persillen hakkes meget fint og kommes i en lille skål sammen med olivenolie og citronsaft. Vend det godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Så kommes de dampede grøntsager i en stor salatskål sammen med pasta og persilleolien, og det hele vendes forsigtigt rundt.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Note

Grøn pastasalat serveres straks, og pastasalaten er blandt andet fremragende tilbehør til frikadeller.

Se mere indhold her:

  • Pastasalat med ærter og bacon på 15 minutter
  • Kold pastasalat med kylling og dressing
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 1.3K
  • 59
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Hjemmelavet shortbread - sprøde, skotske småkager
Pizza Bianco med bacon - opskrift på hvid pizza fra Italien »

Populært indhold lige nu

billederesultat for karrykål

Karrykål - børnevenlig spidskål med karry

Verdens bedste romkugler lavet af kagerester og Nutella. Hjemmelavede luksus trøfler, der laves med rester af wienerbrød og andre lækre sager, og de er altså meget nemme at lave. Her er romkuglerne trillet i farvet krymmel, men du kan også vende dem i kokos. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Hjemmelavede romkugler - Danmarks bedste romkugle

billede med risotto

Risotto - grundopskrift på den italienske klassiker

et billede med havregrynskager

Havregrynskager - opskrift på småkager med havregryn

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 2 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSalat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!