• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

Pastaret med okse og broccoli (uden fløde)

pastaret med okse og broccoli
Den færdige pastaret med okse og broccoli, der er både nem og hurtig aftensmad. Her er retten lavet med bøffer, der er skåret ud i strimler. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  15. december 2022 - Udgivet:  15. december 2022

Del gerne:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og broccoli. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.
  2. Opskrift på pastaret med okse og broccoli
  3. Pastaret med okse og estragon (uden fløde)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Noter
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og broccoli. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.

Du skal prøve denne lækre pastaret med oksekød og broccoli, for den smager godt og er nem at lave.

Du skal bruge tynde skiver af oksekød, og jeg plejer at skære et par bøffer på langs i to halvdele, og derefter på tværs i tynde strimler. Det er nemt.

Ofte kan du finde bøffer på tilbud i supermarkedet, hvor de nærmer sig udløbsdato, og de er fine til denne pastaret.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastaret med okse og broccoli

pastaret med okse og broccoli

Pastaret med okse og estragon (uden fløde)

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med okse og estragon. Det er velsmagende og nem aftensmad, der er lavet uden smør og fløde.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetPasta
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 200 g champignon - skåret i skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rødløg - i både
  • 4 fed hvidløg - i tynde skiver
  • 1 lille broccoli - i små buketter
  • 400 g oksekød - evt. et par bøffer skåret i tyndes skiver
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl oksebouillon - lavet af 4 dl. vand og en terning
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g pasta - penne, rør eller skruer, koges som anvist
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Gør alle ingredienserne til din pastaret med okse og broccoli klar som beskrevet. Så er det hurtigt at lave retten. Pasta koges som anvist. Husk, at du også skal bruge lidt af kogevandet fra pastaen.
  • Varm en pande op ved nogenlunde høj varme, kom lidt olie på og steg champignon grundigt.
  • Kom rødløg, hvidløg og broccoli ved, og lad det stege et par minutter. Du kan evt. tilsætte lidt mere olie. Tages til side på en tallerken.
  • Stil panden tilbage på den varme kogeplade, og lad den igen blive godt varm. Kom oksekødet på og lad det stege hurtigt, så det får lidt stegeskorpe. Men kun et minut. Kom evt. lidt mere olie ved. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt balsamico og vend rundt.
  • Drys hvedemel over, vend rundt og hæld den varme oksebouillon på. Rør rundt.
  • Kom så fyldet tilbage i panden sammen med oregano og paprika.
  • Lad det simre i 2-3 minutter, og vend så den kogte pasta i. Spæd op med lidt af kogevandet fra pastaen, så du opnår den rette konsistens.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
587
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
62
mg
21
%
Natrium
 
697
mg
30
%
Kalium
 
1219
mg
35
%
Kulhydrater
 
78
g
26
%
Kostfibre
 
8
g
33
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
1003
IU
20
%
Vitamin C
 
141
mg
171
%
Calcium
 
136
mg
14
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Den færdige pastaret med okse og broccoli serveres straks, Eventuelt sammen en tomatsalat og et stykke focaccia.

Se flere opskrifter

  • billede til pasta med bagte grøntsager
    Pasta med bagte grøntsager og kylling
  • vegetar kødsovs uden kød
    Vegetar kødsovs uden kød (bolognese med linser)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Joan Lindsted

    december 20, 2022 at 4:13 pm

    Kan ikke finde estragon i opskriften 😊 mener du broccoli?

    Svar
  2. laerke

    december 17, 2022 at 8:42 pm

    En lækker middag og en mere "sundere" tilgang til pasta!

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required