Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Pasta med valnødder og rucola - nem italiensk opskrift

Pasta med valnødder og rucola - nem italiensk opskrift

pasta med valnødder
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 29. november 2016

Sådan laver du pasta med valnødder. Brug en bred pappardelle pasta, som du vender med valnødder og rucola.

Opskriften på pasta med valnødder er beregnet til fire personer.

Ingredienser til pasta med valnødder

400 gram pappardelle bredbåndet pasta (tørret)
70 gram valnødder
2 gode håndfulde frisk rucola
6 skive parmaskinke
3 deciliter hønsefond
1 deciliter fløde
1 skefuld tørret oregano
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke valnødderne groft med en skarp kniv.
  2. Kom lidt olie på en varm pande, og svits valnødderne et par minutter.
  3. Sæt imens pastaen over. Den skal koges al dente i letsaltet vand. Efter kogning kommes koldt vand i gryden, så du straks stopper kogningen.
  4. Parmaskinke skæres i tynde strimler, og kommes ved valnødderne. Steg yderligere et par minutter.
  5. Hæld så hønsefonden ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt så fløde.
  6. Med en tang tager du pastaen fra kogevandet, og kommer den i panden.
  7. Rucola skylles, og skæres groft.
  8. Vend derefter rucolaen i pastaen, og smag til med oregano, salt og peber.

Pasta med valnødder serveres med hjemmebagt focaccia.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med ærter og bacon

Pasta med pesto

One pot pasta med kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.