Sådan laver du pasta med valnødder. Brug en bred pappardelle pasta, som du vender med valnødder og rucola.
Opskriften på pasta med valnødder er beregnet til fire personer.
Ingredienser til pasta med valnødder
400 gram pappardelle bredbåndet pasta (tørret)
70 gram valnødder
2 gode håndfulde frisk rucola
6 skive parmaskinke
3 deciliter hønsefond
1 deciliter fløde
1 skefuld tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at hakke valnødderne groft med en skarp kniv.
- Kom lidt olie på en varm pande, og svits valnødderne et par minutter.
- Sæt imens pastaen over. Den skal koges al dente i letsaltet vand. Efter kogning kommes koldt vand i gryden, så du straks stopper kogningen.
- Parmaskinke skæres i tynde strimler, og kommes ved valnødderne. Steg yderligere et par minutter.
- Hæld så hønsefonden ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt så fløde.
- Med en tang tager du pastaen fra kogevandet, og kommer den i panden.
- Rucola skylles, og skæres groft.
- Vend derefter rucolaen i pastaen, og smag til med oregano, salt og peber.
Pasta med valnødder serveres med hjemmebagt focaccia.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: