Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med kylling og champignon - nem og lækker opskrift

Pasta med kylling og champignon - nem og lækker opskrift

pasta med kylling og champignon
5 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
46
SHARES
FacebookMessenger46PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på pasta med kylling og champignon, der er en populær pastaret. Perfekt som velsmagende, hurtig og nem aftensmad.

Pasta med kylling og champignon er en virkelig lækker og nem pastaret, der passer perfekt som aftensmad.

Også når du har travlt, da pastaretten ikke tager så lang tid at lave.

Jeg plejer at lave retten med tern af kyllingebryst, men du kan også bruge inderfilet.

Ønskes en lidt mere fedtfattig udgave, kan du udskifte noget af fløden med kogevand fra pastaen - eller bruge madlavningsfløde.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan se fremgangsmåde i min video.

Se flere skønne pastaretter:

  • Pasta med kødboller
  • Spaghetti Carbonara
  • Pasta med hvidløg og olie
  • Pasta med kødsovs

Opskrift på pasta med kylling og champignon

Pasta med kylling og champignon - nem og lækker opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 13 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du min opskrift på pasta med kylling og champignon, der er en populær pastaret. Perfekt som velsmagende, hurtig og nem aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst skåret i små tern/stykker
  • olivenolie til stegning
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 rødløg i tynde både
  • 3 fed hvidløg snittet i tynde skiver
  • 1 håndfuld rosmarin
  • 3 dl fløde eller lidt mere
  • 400 g pasta koges al dente
  • 1 citron friskpresset citronsaft
  • 2 håndfulde rucola
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst skæres i små stykker og steges i lidt olie på en varm pande. Tages til side.
  2. Stil panden tilbage på kogepladen, og steg nu champignon i skiver grundigt. Imens kan du også koge pasta som anvist på pakken, og du kan bruge pastapenne, pastaskruer eller hvad du synes.
  3. Når champignon er stegt af, kommes lidt olie ved sammen med rødløg og hvidløg. Sauteres kort af, hvorefter rosmarin kommes ved. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  4. Kom de stegte kyllingestykker tilbage på panden, og hæld også fløde ved. Tilsæt pasta, vend rundt og smag til med salt. friskkværnet peber og friskpresset citronsaft.
  5. Vend et par håndfulde rucola i din pasta med kylling og champignon, og rucolabladene rives gerne lidt groft fra hinanden.
  6. TIP: Ønskes mere flødesauce, kan du tilsætte lidt mere fløde eller kogevand fra pastaen.

Næringsindhold

Kalorier710kcalKulhydrater68gProtein33gFedt35gMættet fedt19gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.01gKolesterol206mgNatrium724mgKalium893mgKostfibre3gSukker7gVitamin A1424IUVitamin C23mgCalcium113mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Pasta med kylling og champignon serveres straks, og gerne sammen med et stykke focaccia brød. Det er nemmere at bage end du tror.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte Vett skriver

    marts 10, 2025 at 10:47 am

    Kan det virkelig passe at der kun er 200 kalorier pr. Portion af ovennævnte opskrift. jeg forstår det sådan, at 1 portion er 1/4 af retten svarende til 4 personer.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 10, 2025 at 4:02 pm

      Hej Charlotte
      Tak, og nej, det passer ikke. Den var ikke regnet færdig, men det har jeg gjort nu. Derfor passer næringsindholdet nu pr. person. Altså den samlede mængde delt med 4.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Mai-Britt Cooper skriver

    marts 08, 2024 at 10:39 am

    Læser de fleste opskrifter og har prøvet en del af dem. Det eneste problem jeg har er fløden. Jeg bor i England og fløde er anderledes
    Vi har piskefløde (whipping), single cream som er lidt tykkere og double cream som er ret solidt. Opskrifterne siger aldrig hvad slags fløde, bare fløde. Det ville være behjælpeligt at vide om det er piskefløde eller madlavnings fløde (oversat til single cream i mit hoved). Også alternativer til kærnemælk i opskrifter da det heller ikke er det samme. Drikker gerne dansk kærnemælk men ikke den engelske udgave 😃
    Mai-Britt

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required