Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

pasta med grønkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS

Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.

Her får du min  skønne opskrift på pasta med grønkål, der er utrolig nem at lave.

Masser af pasta, der koges med blandt andet bacon, tomater og løg, og til sidst vendes i blancheret grønkål.

Her møder det italienske køkken det nordiske køkken på bedste vis, og så er grønkål jo noget af det sundeste at spise. Du kan læse mere om grønkål her i denne faktaartikel.

Her har jeg pastaretten med pastaskruer, men du kan selvfølgelig også anvende spaghetti, hvis du er mere til det. Opskriften er beregnet til fire personer.

Indhold
  • Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.
  • Lækker opskrift på pasta med grønkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Kommentarer

Lækker opskrift på pasta med grønkål

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g grønkål
  • 200 g bacon ( i tern)
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk balsamico
  • 400 g pasta (skruer eller penne)
  • 2 dåser cherrytomater
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 potte basilikum

Fremgangsmåde

  1. Start med at pille bladene fra stokken på grønkålen. Det er kun de krøllede grønkålsblade du skal bruge her.
  2. Kog en gryde med lidt vand og blanchér grønkålsbladene i et minut. Hæld dem straks i en sigte og overøs med koldt vand. Snittes derefter i mindre stykker.
  3. Varm en gryde op og steg bacontern næsten sprøde. Kom også hakket løg og hvidløgsfed ved, og lad det sautere et par minutter.
  4. Tilsæt så de øvrige ingredienser - undtagen salt og peber - og lad det småkoge under låg indtil pastaen er næsten kogt. Den må gerne have en smule bid. Derfor er kogetiden cirka 10 minutter - måske lidt mere.
  5. Vend så grønkålen i og kom også en lille potte grofthakket basilikum i.
  6. Smag din pasta med grønkål til med salt og peber og servér den straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Her kan du i øvrigt læse om, hvordan man koger pastaen al dente. Se også nogle af vores andre pastaretter her:

  • Pasta med hvidvin, kyllingebryst og ost
  • Beluga bolognese - opskrift på vegetarisk bolognese
  • Spaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskrift
  • Pasta med madlavningsfløde opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required