• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret

pasta med grønkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Opdateret: 13. januar 2021 - Udgivet: 26. november 2018

Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.

Her får du min  skønne opskrift på pasta med grønkål, der er utrolig nem at lave.

Masser af pasta, der koges med blandt andet bacon, tomater og løg, og til sidst vendes i blancheret grønkål.

Her møder det italienske køkken det nordiske køkken på bedste vis, og så er grønkål jo noget af det sundeste at spise. Du kan læse mere om grønkål her i denne faktaartikel.

Her har jeg pastaretten med pastaskruer, men du kan selvfølgelig også anvende spaghetti, hvis du er mere til det. Opskriften er beregnet til fire personer.

Oversigt over indhold
  • Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.
  • Lækker opskrift på pasta med grønkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Kommentarer
Holger Rørby Madsen

Lækker opskrift på pasta med grønkål

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g grønkål
  • 200 g bacon - i tern
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk balsamico
  • 400 g pasta - skruer eller penne
  • 2 dåser cherrytomater
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 potte basilikum

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at pille bladene fra stokken på grønkålen. Det er kun de krøllede grønkålsblade du skal bruge her.
  2. Kog en gryde med lidt vand og blanchér grønkålsbladene i et minut. Hæld dem straks i en sigte og overøs med koldt vand. Snittes derefter i mindre stykker.
  3. Varm en gryde op og steg bacontern næsten sprøde. Kom også hakket løg og hvidløgsfed ved, og lad det sautere et par minutter.
  4. Tilsæt så de øvrige ingredienser - undtagen salt og peber - og lad det småkoge under låg indtil pastaen er næsten kogt. Den må gerne have en smule bid. Derfor er kogetiden cirka 10 minutter - måske lidt mere.
  5. Vend så grønkålen i og kom også en lille potte grofthakket basilikum i.
  6. Smag din pasta med grønkål til med salt og peber og servér den straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Her kan du i øvrigt læse om, hvordan man koger pastaen al dente. Se også nogle af vores andre pastaretter her:

  • Pasta med hvidvin, kyllingebryst og ost
  • Beluga bolognese - opskrift på vegetarisk bolognese
  • Spaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskrift
  • Pasta med madlavningsfløde opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required