Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med gorgonzola - klassisk italiensk pastaret

Pasta med gorgonzola - klassisk italiensk pastaret

pasta med gorgonzola
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
49
SHARES
FacebookMessenger49PinterestEmailSMS

En nem og klassisk opskrift på pasta med gorgonzola. Pastaretten laves også med blandt andet ærter og skinke, og det er en dejlig og hurtig aftensmad.

Pasta med gorgonzola er den helt klassiske pastaret fra Italien, og her er den lavet med ærter og skinke.

Er du glad for nemme pastaretter, ja så skal du absolut prøve denne.

Vær opmærksom på, at pastaretten er lavet til to personer, men du dobler jo bare ingredienserne op, hvis det er til fire.

Se også disse opskrifter:

Pasta med persillerødder

Squashlasagne

Pasta med pesto

Cacio e Pepe

Opskrift på pasta med gorgonzola

Pasta med gorgonzola - klassisk italiensk pastaret

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.9 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
En nem og klassisk opskrift på pasta med gorgonzola. Pastaretten laves også med blandt andet ærter og skinke, og det er en dejlig og hurtig aftensmad.
Antal: 2
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g pasta (penne)
  • 75 g gorgonzola (i tern)
  • 1 løg (hakket)
  • 150 g ærter (små, fine ærter, frosne)
  • 75 g skinke (kogt, italiensk skinke, skåret i strimler)
  • Lidt muskat (fintrevet)
  • 1 dl madlavningsfløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 lille håndfuld parmesan (fintrevet + lidt ekstra til servering)
  • Lidt basilikum (frisk og hakket)
  • olivenolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Sæt vandet over til pastaen, masser af vand og godt saltet.
  2. Hæld lidt kogende vand over de frosne ærter og lad dem stå i ca. 5 minutter, hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
  3. Varm olien på en pande og sauter løget, til det bliver blødt, det skal ikke tage farve.
  4. Kom skinken ved, vend rundt og tilsæt så ærterne, krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. Hæld madlavningsfløde ved og kom gorgonzola i tern i, lad det hele simre ved lav til middel varme, så osten smelter og saucen bliver tyk.
  6. Kog pastaen al dente, efter anvisning på emballagen - husk saucen skal altid vente på pastaen, IKKE omvendt!
  7. Smag saucen til med muskat, salt og friskkværnet peber. Hæld vandet fra pastaen og vend den i saucen sammen med parmesanost og basilikum.
  8. Server straks, evt. med lidt ekstra parmesan til at drysse over.

Næringsindhold

Kalorier210kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Pasta med gorgonzola serveres straks. Eventuelt sammen med et stykke hjemmebagt ciabattabrød.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required