Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)

Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)

pasta med bagte gulerødder og kikærter
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
48
SHARES
FacebookMessenger48PinterestEmailSMS

Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.

Pasta med bagte gulerødder er en fremragende vegetarret, da den laves uden kød.

Men pastaretten er også populær hos alle andre, for man savner overhovedet ikke kødet i denne mættende ret til aftensmad.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift på pasta med bagte gulerødder

Pasta med bagte gulerødder

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 6 mellemstore gulerødder i skiver
  • olivenolie
  • 2 tsk oregano tørret
  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk paprika
  • 400 g pasta pastapenne eller skruer
  • 100 g spinat frisk og skyllet
  • 1 portion basilikumspesto se opskrift i linket
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Gulerødder skæres i skiver og kommes i en skål. Vendes med lidt olivenolie, oregano og salt. Fordeles på halvdelen af bagepladen.
  3. Skyl kikærter i en sigte, dryp af og kom dem i skålen. Vend kikærterne med hvidløgspulver, paprika og salt. Fordeles på den anden halvdel af bagepladen.
  4. Bag gulerødder og kikærter i ca. 20 minutter.
  5. Imens koges pasta som anvist på pakken.
  6. Lav også basilikumspesto som anvist i linket.
  7. I en skål samler du nu den afdryppede pasta med frisk spinat, bagte gulerødder, kikærter og den lækre basilikumspesto.
  8. Anret pastasalaten i et fad eller en stor skål - og dryp lidt friskpresset citronsaft over. Krydr også med friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Pasta med bagte gulerødder kan serveres som den er - men du kan også komme stykker af mozzarella i.

Serveres gerne med et stykke ciabatta til.

Se flere lækre opskrifter:

Nem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagne

Pastaret uden kød - nem og hurtig vegetarisk opskrift

Pastasalat med pesto og avocado - vegetarisk

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required