Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta fløde tomatsauce med bacon

Pasta fløde tomatsauce med bacon

pasta fløde tomatsauce med bacon
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
55
SHARES
FacebookMessenger55PinterestEmailSMS

Super lækker opskrift på pasta fløde tomatsauce med sprøde bacontern og bladselleri. God som både forret og hovedret.

Pasta fløde tomatsauce er en klassisisk pastaret fra Italien, og den smager suverænt godt.

Find en god pasta og bacon, og så er du allerede godt i gang.

Jeg har her brugt en bomboloni pasta, men du kan selvfølgelig også bruge pastaskruer, farfalle eller hvad du nu synes.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på pasta fløde tomatsauce

Pasta fløde tomatsauce med bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Super lækker opskrift på pasta fløde tomatsauce med sprøde bacontern og bladselleri. God som både forret og hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk basilikum tørret
  • 1 dl hønsefond
  • 2-3 stængler bladselleri
  • 2 dl fløde
  • 400 g pasta gerne af typen bombolino
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bacon skæres ud i tern (hvis ikke du har færdige bacontern). Varm lidt olie på en middelvarm pande, og steg bacontern sprøde - det tager cirka fem minutter.
  2. Hæld så de flåede tomater ved, og rør rundt. Kom basilikum ved sammen med hønsefond, og skru lidt ned for varmen. Lad nu retten simre i 20 minutter.
  3. Imens koger du pastaen i letsaltet som anvist på pakken.
  4. Bladselleri skæres i små tern, og kommes ved efter de 20 minutters stegetid.
  5. Fem minutter senere kommer du fløden ved, og der steges yderligere fem minutter, så den samlede tid på blusset er 30 minutter.
  6. Vend pasta i og smag den færdige pasta fløde tomatsauce til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Pasta fløde tomatsauce med bacon serveres straks sammen med en lækker tomatsalat.

Se også disse opskrifter med pasta:

Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Se opskriften her
spaghetti carbonara
Spaghetti med bacon og cremet flødesauce
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.
Se opskriften her
Billede resultat for spaghetti med bacon og cremet flødesauce
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required