Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Panna cotta med lakrids og hindbærgelé

Panna cotta med lakrids og hindbærgelé

billede til panna cotta med lakrids
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
54
SHARES
FacebookMessenger54PinterestEmailSMS
Opdateret: 8. november 2019 - Udgivet: 18. juli 2016

Opskriften på panna cotta med lakrids er beregnet som dessert til seks personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Klassisk panna cotta
  • Citronfromage
  • Budding
  • Creme brulee

Opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Panna cotta med lakrids - nem opskrift

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
På køl 2 timer t 30 minutter min
Samlet tid 3 timer t
Antal: 6 personer
Ret: Dessert
Køkken: Italiensk
Kalorier: 348
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 5 dl fløde
  • 60 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • 2 tsk lakridspulver
  • 2 blade husblas
Til hindbærgelé bruger du
  • 1 dl vand
  • 2 spsk rørsukker
  • 4 spsk frysetørret hindbær
  • 1 blad husblas
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Læg husblas i en skål med koldt vand, hvor de skal ligge fem minutter.
  2. Varm fløden op i en kasserolle, og tilsæt korn fra vaniljestang og rørsukker.
  3. Kom også lakridspulver i, og lad det langsomt koge op. Put også gerne vaniljestangen i, så du får hele smagen ud af vaniljen.
  4. Straks fløden koger, tages den af blusset, og husblas røres ud i flødemassen. Vrid vandet fra husblassen, og rør den ud med en grydeske. Det tager et par minutter, men fløden må ikke koge videre.
  5. Smag panna cottaen til med lakrids, hvis du ønsker endnu mere lakridssmag. Den angivne mængde synes jeg dog er ret perfekt.
  6. Hæld forsigtigt panna cotta i små portionsglas, og stil dem på køl i minimum to timer, hvor de stivner.
  7. Hindbærgele laver du ved at koge vand og rørsukker op. og tilsæt så frysetørret hindbær.
  8. Rør endnu et blad udblødt husblas i hindbærmassen, og lad den køle af i cirka fem minutter.
  9. Fordel nu hindbærgelé oven på de stivnede panna cotta med lakrids, og stil på køl igen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 348kcalKulhydrater: 18gProtein: 3gFedt: 30gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gKolesterol: 94mgNatrium: 33mgKalium: 80mgSukker: 17gVitamin A: 1225IUVitamin C: 1mgCalcium: 56mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Ved anretning pyntes med friske hindbær. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    januar 31, 2025 at 6:30 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - skriv meget gerne hvad du synes om den.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required