Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Pandestegte pomfritter

Pandestegte pomfritter

pandestegte pomfritter
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Min nemme opskrift på pandestegte pomfritter, der kan laves på 15 minutter. Pommes frites på en pande er en god og hurtig måde at få sprøde fritter på.

Pandestegte pomfritter kan hurtigt blive din nye favorit, for de smager super godt, og så er meget nemme at lave.

Pommes frites på panden laves af bagekartofler, der nemt steges i solsikkeolie, og 15 minutter senere har du de lækreste pomfritter.

Her har jeg krydret fritterne lidt flagesalt og frisk rosmarin, som jeg synes giver kartoflerne den perfekte smag.

Brug de pandestegte pommes frites til alt fra en culotte sous vide til langtidsstegt oksefilet.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på pandestegte pomfritter

Pandestegte pomfritter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Min nemme opskrift på pandestegte pomfritter, der kan laves på 15 minutter. Pommes frites på en pande er en god og hurtig måde at få sprøde fritter på.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 2 dl solsikkeolie
  • flagesalt
  • Lidt rosmarin

Fremgangsmåde

  1. Skær lige den yderste kan af bagekartoflerne på fire sider, så du nu har en stor klods. Den må gerne være lidt rund i hjørnerne, og en smule skræl gør heller ikke noget.
  2. Skær derefter bagekartoflerne ud i stænger til pommes frites.
  3. Kom olien på en pande og varm op ved en god varme - dog ikke alt for høj.
  4. Når olien er varm, kommes kartoffelstængerne til de pandestegte pomfritter i. Pas på den varme olie ikke sprøjter op på dig.
  5. Nu steges pomfritterne cirka 15 minutter indtil de er sprøde og lækre. Vend dem nogle gange undervejs, så de bliver stegt på alle sider.
  6. Læg de færdige pandestegte pomfritter på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.
  7. Drys dem med flagesalt og finthakket rosmarin, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier140kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Opskriften her er en hurtig og god måde at lave pommes frites på panden på.

Vil du have pomfritterne endnu bedre, kan du lægge kartoffelstængerne i iskoldt vand en times tid, så du får trukket endnu mere stivelse ud af dem.

Men det er altså ikke strengt nødvendigt.

Se også mine opskrifter på:

Pommes frites i ovn

Sådan gør du de frosne købe-fritter meget bedre

De lækre steak house frites

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required