Pak choi i karrysovs med slikærter og tomater er virkelig en lækker ret, som du kan spises med ris eller nudler. Her er opskriften.
Pak choi i karrysovs er en lækker vegetarret, som kan spises med ris, nudler eller linser.
Her er de små sprøde pak choi kombineret med slikærter, forårsløg og hakkede tomater.
Alt sammen er kombineret i en karrysovs med kokosmælk, som svøber sig rundt om nudlerne eller risene.
Opskrift på pak choi i karrysovs
Pak choi i karrysovs
Ingredienser
- 4 mini pak choi - bunden skåret af
- 4 skalotteløg - halveret i tynde skiver
- 4 solohvidløg - groft hakket
- 2 poser silkeærter - eller sukkersnaps
- 2 dåse kokosmælk
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 strejf muskatnød
- flagesalt
- peber
- 1 tsk sukker
- 6 spsk karry - eller efter smag
- 2 spsk smør
- 1-2 grøntsagsbouillon - terninger
Sådan gør du
- Smelt smør i en sauterpande, svits løg og hvidløg, til de er bløde.
- Tilføj karryen og vend det godt sammen. Hæld hakkede tomater, bouillonterning og kokosmælk i, og smag sovsen til med muskatnød, salt, peber og lidt sukker.
- Tilføj pak choi og sukkersnaps.
- Lad retten småsimre til risene eller nudlerne er færdige, og så er dine pak choi i karrysovs klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Vi kan købe pak choi i både små og store udgaver, pak choy, så hvis du bruger de store til pak choi i karrysovs, skal du kun bruge to.
Her er andre lækre vegetarretter:
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: