Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Pak choi i karrysovs

Pak choi i karrysovs

Pak choi i karrysovs
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Pak choi i karrysovs med slikærter og tomater er virkelig en lækker ret, som du kan spises med ris eller nudler. Her er opskriften.

Pak choi i karrysovs er en lækker vegetarret, som kan spises med ris, nudler eller linser.

Her er de små sprøde pak choi kombineret med slikærter, forårsløg og hakkede tomater.

Alt sammen er kombineret i en karrysovs med kokosmælk, som svøber sig rundt om nudlerne eller risene.

Opskrift på pak choi i karrysovs

Pak choi i karrysovs

Maria Ullergaard
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Pak choi i karrysovs med slikærter og tomater er virkelig en lækker ret, som du kan spises med ris eller nudler. Her er opskriften.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Vegetar
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 mini pak choi bunden skåret af
  • 4 skalotteløg halveret i tynde skiver
  • 4 solohvidløg groft hakket
  • 2 poser silkeærter eller sukkersnaps
  • 2 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 strejf muskatnød
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk sukker
  • 6 spsk karry eller efter smag
  • 2 spsk smør
  • 1-2 grøntsagsbouillon terninger

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør i en sauterpande, svits løg og hvidløg, til de er bløde.
  2. Tilføj karryen og vend det godt sammen. Hæld hakkede tomater, bouillonterning og kokosmælk i, og smag sovsen til med muskatnød, salt, peber og lidt sukker.
  3. Tilføj pak choi og sukkersnaps.
  4. Lad retten småsimre til risene eller nudlerne er færdige, og så er dine pak choi i karrysovs klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Vi kan købe pak choi i både små og store udgaver, pak choy, så hvis du bruger de store til pak choi i karrysovs, skal du kun bruge to.

Her er andre lækre vegetarretter:

Vegetar-moussaka

Beluga bolognese med pasta

Chana Masala

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required