Sådan laver du en skøn pæresalat med valnødder, der får selskab af sunde edamame bønner, ærteskud og en lækker sennepsdressing.
Opskriften på pæresalat med valnødder er beregnet til fire personer,
Ingredienser til pæresalat med valnødder
2 store og flotte pærer (gerne økologiske og danske)
50 gram valnødder
En stor håndfuld ærteskud
200 gram edamame bønner (pillede)
Sennepsdressing
2 teskefulde Nyord sennep med honning
3 spiseskefulde olivenolie
1 teskefuld økologisk rørsukker
1 spiseskefuld citronsaft
Fremgangsmåde
- Vask og tør pærerne, og skær dem så i tynde både.
- Hak valnødderne groft.
- Hak også de friske ærteskud groft.
- Kog edamame bønnerne - se her hvordan du koger edamame bønner.
- Kom det hele i en salatskål, og vend forsigtigt pæresalaten rundt.
- Bland alle ingredienserne til sennepsdressingen, og rør den blank.
- Dryp dressingen over salaten, og så er den klar til servering.
Pæresalaten med valnødder er godt til mange retter med oksekød, herunder også som tilbehør til en grillet bøf.
Note: Hvis ikke du har adgang til de lækre edamame bønner, kan du i stedet erstatte bønnerne med ærter. De passer også fint i salaten.
Se også mine opskrifter på:
Pæresalat med broccoli og spidskål
Comments
No Comments