• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  31. maj 2021

Del gerne:
55
SHARES
FacebookMessenger55PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
  2. Opskrift på ovnbagte kyllingelår
  3. Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er et sikkert børnehit, og samtidig er den rimelig billig ret.

Kyllingelår er nemlig til at købe for fornuftige penge, og du kan sagtens lave en rigtig god lækker aftensmad ud af dem.

Her har jeg marineret kyllingelårene med en god og nem ketchup marinade, som tilfører kyllingelårene en god smag.

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængden lyder måske voldsomt, men det meste er jo ben. Du kan justere til som du synes, men min erfaring er, at omkring 1,5 kilo kyllingelår passer til fire personer.

Se flere populære opskrifter her:

  • Kyllingelår med spidskål og kartofler
  • Kyllingelår stegt i gryde
  • Grillet kyllingelår

Opskrift på ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade

Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
Bedømmelse
4.6 fra 12 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 40 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Kyllingelår

  • 1,6 kg kyllingelår - svarende til ca. 16 stk.

Ketchup marinade

  • 100 g tomatketchup
  • 20 g soja
  • 20 g olivenolie
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Fordel kyllingelår ud på bagepladen, men sørg for der en smule luft mellem dem.
  • Rør ingredienserne til din ketchup marinade sammen.
  • Smør marinaden ud på kyllingelårene. Krydr med lidt ekstra salt.
  • Giv nu de ovnbagte kyllingelår ca. 40 minutter midt i ovnen ved 180 grader varmluft.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
1401
% Daglig værdi*
Fedt
 
59
g
91
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
11
g
Enkelumættet fedt
 
28
g
Kolesterol
 
830
mg
277
%
Natrium
 
5228
mg
227
%
Kalium
 
2557
mg
73
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
22
g
24
%
Protein
 
179
g
358
%
Vitamin A
 
805
IU
16
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
116
mg
12
%
Jern
 
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

De færdigstegte og ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade køles en smule af inden servering, da de er meget varme!

Servér de lækre kyllingelår med en lækker kartoffelsalat med spidskål.

Du kan også tilberede de ketchupmarinerede kyllingelår på grillen. Her er det ved indirekte varme og ca. 200 grader i grillen. Stegetiden er omkring 40-45 minutter. Vendes gerne undervejs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne Mortensen

    juni 28, 2022 at 12:25 pm

    Hej Holger. Jeg kan rigtig godt lide dine opskrifter, men jeg synes, det er noget bøvlet at angive ketchup, olivenolie og sojasauce i GRAM - hvorfor ikke spiseskefulde?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 28, 2022 at 1:01 pm

      Hej Marianna
      Mange tak for det, og jeg kan godt forstå din pointe 🙂
      Jeg forsøger blot at være så præcis som muligt. Og her synes jeg det nemmeste er, at veje eks. ketchup af. Der er jo også forskel på størrelsen af spiseskeer - og hvor meget man kommer i.
      Måske skal jeg fremover forsøge at få begge mål med. Det prøver jeg lige at arbejde videre med.
      Tak for indspark 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required