Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag.
Ostebagt broccoli er et hit som tilbehør. Smør og ost sammen med hvidløgsolie svøber den friske broccoli ind i velsmag.
Og den kan serveres til alt fra vegetarfrikadeller til svinemørbrad og dampet torsk.
Når du bager broccoli på denne måde, vil mange kålhadere ligefrem elske denne ret. Så prøv det, du vil ikke fortryde.
Se også opskrifter på disse retter:
- Cremet blomkålssuppe med blomkål, kartofler og fløde
- Farseret blomkål med bacon - opskrift på indbagt blomkål
- Laksefad med broccoli og citronfløde
- Opskrift på de bedste blomkålsfrikadeller
Opskrift på ostebagt broccoli
Ostebagt broccoli med Mozzarella og hvidløg
Ingredienser
- 1 stk broccoli
- hvidløgsolie - eller hvidløgssmør
- flagesalt
- 2 håndfulde Prima Donna - groft revet
- 1 pose mozzarella - i skiver
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær bunden af broccolien, så den passer til en ildfast skål, og den ikke vælter.
- Riv Prima Donna-osten groft og skær mozzarella i skiver.
- Hæld hvidløgsolie hen over broccolien, læg frisk mozzarella henover hele broccolihovedet og drys derefter med Prima Donna-osten.
- Sæt den ind i den forvarmet ovn i 15 -20 minutter. Nu er ostebagt broccoli klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Drys eventuelt med ristede nødder og mandler, når broccolien kommer ud af ovnen.
Du hælder blot lidt olie på en stegepande, når olien er varm, hælder du en håndfuld hakkede nødder og mandler på panden.
Rist nødderne i fem-ti minutter og drys med lidt flagesalt.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: