Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Ostebagt broccoli med mozzarella og hvidløg

Ostebagt broccoli med mozzarella og hvidløg

Ostebagt broccoli
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag.

Ostebagt broccoli er et hit som tilbehør. Smør og ost sammen med hvidløgsolie svøber den friske broccoli ind i velsmag.

Og den kan serveres til alt fra vegetarfrikadeller til svinemørbrad og dampet torsk.

Når du bager broccoli på denne måde, vil mange kålhadere ligefrem elske denne ret. Så prøv det, du vil ikke fortryde.

Se også opskrifter på disse retter:

  • Cremet blomkålssuppe med blomkål, kartofler og fløde
  • Farseret blomkål med bacon - opskrift på indbagt blomkål
  • Laksefad med broccoli og citronfløde
  • Opskrift på de bedste blomkålsfrikadeller

Opskrift på ostebagt broccoli

Ostebagt broccoli med Mozzarella og hvidløg

Maria Ullergaard
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk broccoli
  • hvidløgsolie (eller hvidløgssmør)
  • flagesalt
  • 2 håndfulde Prima Donna (groft revet)
  • 1 pose mozzarella (i skiver)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær bunden af broccolien, så den passer til en ildfast skål, og den ikke vælter.
  3. Riv Prima Donna-osten groft og skær mozzarella i skiver.
  4. Hæld hvidløgsolie hen over broccolien, læg frisk mozzarella henover hele broccolihovedet og drys derefter med Prima Donna-osten.
  5. Sæt den ind i den forvarmet ovn i 15 -20 minutter. Nu er ostebagt broccoli klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Drys eventuelt med ristede nødder og mandler, når broccolien kommer ud af ovnen.

Du hælder blot lidt olie på en stegepande, når olien er varm, hælder du en håndfuld hakkede nødder og mandler på panden.

Rist nødderne i fem-ti minutter og drys med lidt flagesalt.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required