Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Ostebagt broccoli med mozzarella og hvidløg

Ostebagt broccoli med mozzarella og hvidløg

Ostebagt broccoli
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
19
DELINGER
Facebook19PinterestSMSEmailMessenger

Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag.

Ostebagt broccoli er et hit som tilbehør. Smør og ost sammen med hvidløgsolie svøber den friske broccoli ind i velsmag.

Og den kan serveres til alt fra vegetarfrikadeller til svinemørbrad og dampet torsk.

Når du bager broccoli på denne måde, vil mange kålhadere ligefrem elske denne ret. Så prøv det, du vil ikke fortryde.

Se også opskrifter på disse retter:

  • Cremet blomkålssuppe med blomkål, kartofler og fløde
  • Farseret blomkål med bacon - opskrift på indbagt blomkål
  • Laksefad med broccoli og citronfløde
  • Opskrift på de bedste blomkålsfrikadeller

Opskrift på ostebagt broccoli

Ostebagt broccoli med Mozzarella og hvidløg

Maria Ullergaard
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk broccoli
  • hvidløgsolie (eller hvidløgssmør)
  • flagesalt
  • 2 håndfulde Prima Donna (groft revet)
  • 1 pose mozzarella (i skiver)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær bunden af broccolien, så den passer til en ildfast skål, og den ikke vælter.
  3. Riv Prima Donna-osten groft og skær mozzarella i skiver.
  4. Hæld hvidløgsolie hen over broccolien, læg frisk mozzarella henover hele broccolihovedet og drys derefter med Prima Donna-osten.
  5. Sæt den ind i den forvarmet ovn i 15 -20 minutter. Nu er ostebagt broccoli klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Drys eventuelt med ristede nødder og mandler, når broccolien kommer ud af ovnen.

Du hælder blot lidt olie på en stegepande, når olien er varm, hælder du en håndfuld hakkede nødder og mandler på panden.

Rist nødderne i fem-ti minutter og drys med lidt flagesalt.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required