Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.
De honningglaserede grøntsager er både sunde og lækre som tilbehør til alt fra fisk og kylling til de tungere retter med oksekød.
Husk ikke at stege grøntsagerne for længe, for de må gerne have et lille bid, og ikke være for slatne.
Her er det lavet med blandt andet gulerødder og asparges, men andre grøntsager kan selvfølgelig også bruges.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på honningglaserede grøntsager
Opskrift på honningglaserede grøntsager
Ingredienser
- 3-4 gulerødder - mellemstore
- 1 bundt grønne asparges
- 2 rødløg
- 2 spsk smør
- 3 spsk honning
- salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!
Fremgangsmåde
- Gulerødder vaskes og snittes derefter i tynde og aflange stænger.
- Knæk den nederste og træge del af de grønne asparges, og smid den del ud. Asparges skæres derefter i mundrette stykker på skrå.
- Rødløg pilles og snittes i tykke skiver.
- Smelt et par spiseskefulde smør på en varm pande, og sautér derefter grøntsagerne i et par minutter. Vend grøntsagerne forsigtigt rundt.
- Kom så honning ved, og lad nu grøntsagerne glaserede i smør og honning. Det tager nogle minutter.
- Krydr med salt og peber, hvorefter de honningglaserede grøntsager serveres straks.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Honningglaserede grøntsager er gode som tilbehør til mange slags kød, herunder en velstegt ribeye af marmoreret oksefilet.
Se også disse opskrifter:
Cremede gulerødder
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.
Gå til opskrift
Gulerødder med bacon og honning - nemt og lækkert tilbehør
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.
Gå til opskrift
Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)
Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.
Gå til opskrift
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)
Comments
No Comments