Nutella roulade er en super nem roulade, der laves med masser af Nutella. Bagetiden er få minutter, og her er den bedste opskrift på den populære roulade.
Opskriften giver en Nutella roulade, hvor der er nok til personer. Medmindre du selvfølgelig slet ikke kan få nok af denne skønne roulade.
Ingredienser til Nutella roulade
3 æg
125 gram sukker
5 gram bagepulver
125 gram hvedemel
200 gram Nutella
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Afvej sukker i en skål og kom tre æg i. Med en elpisker piskes æggemassen nu lys og luftig.
- Vej bagepulver af sammen med hvedemel og bland det sammen. Sigtes ned i æggemassen, og det hele vendes forsigtigt rundt indtil al mel er fordelt. Som sagt med forsigtighed, så dejen bevarer sin luftige fylde. Så bliver din Nutella roulade perfekt.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Fordel dejen i en stor firkant på bagepapiret - cirka 30 gange 35 centimeter.
- Bages nu cirka 5-7 minutter midt i ovnen til kagen begynder af blive gylden. Man må ikke overbage en roulade, da den så nemmere knækker når den rulles sammen.
- Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og drys lidt sukker på (indgår ikke i sukkermængden i opskriften).
- Tag de bagte kagebund ud af ovnen og læg den ned ovenpå sukkeret på bagepapiret med bunden opad. Tryk ganske let ned. Tag nu papiret af bunden af rouladen - det plejer at være ganske nemt.
- Smør et lag Nutella ud på kagen - jeg har brugt cirka 200 gram her, men du behøver ikke veje mængden af. Brug Nutella i en passende mængde.
- Rul nu din Nutella roulade forsigtigt sammen, og lad den gerne trække lidt inden den skæres i skiver.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: