• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Nutella roulade - nem opskrift på roulade med Nutella

Holger Rørby Madsen
Nutella roulade er en lækker og meget nem roulade med Nutella, der kan laves på ganske få minutter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Kage

Oversigt over indhold

  1. Nutella roulade er en super nem roulade, der laves med masser af Nutella. Bagetiden er få minutter, og her er den bedste opskrift på den populære roulade.
  2. Ingredienser til Nutella roulade
  3. Fremgangsmåde

Nutella roulade er en super nem roulade, der laves med masser af Nutella. Bagetiden er få minutter, og her er den bedste opskrift på den populære roulade.

Opskriften giver en Nutella roulade, hvor der er nok til personer. Medmindre du selvfølgelig slet ikke kan få nok af denne skønne roulade.

Ingredienser til Nutella roulade

3 æg
125 gram sukker
5 gram bagepulver
125 gram hvedemel

200 gram Nutella

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Afvej sukker i en skål og kom tre æg i. Med en elpisker piskes æggemassen nu lys og luftig.
  3. Vej bagepulver af sammen med hvedemel og bland det sammen. Sigtes ned i æggemassen, og det hele vendes forsigtigt rundt indtil al mel er fordelt. Som sagt med forsigtighed, så dejen bevarer sin luftige fylde. Så bliver din Nutella roulade perfekt.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  5. Fordel dejen i en stor firkant på bagepapiret - cirka 30 gange 35 centimeter.
  6. Bages nu cirka 5-7 minutter midt i ovnen til kagen begynder af blive gylden. Man må ikke overbage en roulade, da den så nemmere knækker når den rulles sammen.
  7. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og drys lidt sukker på (indgår ikke i sukkermængden i opskriften).
  8. Tag de bagte kagebund ud af ovnen og læg den ned ovenpå sukkeret på bagepapiret med bunden opad. Tryk ganske let ned. Tag nu papiret af bunden af rouladen - det plejer at være ganske nemt.
  9. Smør et lag Nutella ud på kagen - jeg har brugt cirka 200 gram her, men du behøver ikke veje mængden af. Brug Nutella i en passende mængde.
  10. Rul nu din Nutella roulade forsigtigt sammen, og lad den gerne trække lidt inden den skæres i skiver.

Se også mine opskrifter på:

Den bedste hindbærroulade

Brombærroulade

Kakaoroulade

Din vurdering
  • Nutella roulade
Sending
Stem her
4.33 (3 stemmer)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 8.0K
  • 186
  • 8
  • 9
  • 5
  • 10
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Advarsel: Fund af insekter i slik fra Irma
Kryddermayo - nem opskrift på krydret mayonnaise »

Populært indhold lige nu

Kylling med soltørrede tomater og pasta

Kylling med soltørrede tomater og pasta

billede resultat for opbevaring af melon

Opbevaring af melon - sådan holder den sig bedst

Stempelkaffen ift kolesterol

Stempelkaffen kan øge dit kolesteroltal

Gryderet til nedkøling af varm mad

Nedkøling af varm mad: Hvordan og hvor hurtigt

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!