Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nem pastaret med kylling på 15 minutter

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

billede med pastaret med kylling
4.8 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
61
SHARES
FacebookMessenger61PinterestEmailSMS

Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.

Denne opskrift på pastaret med kylling bør blive en fast gæst i dit køkken, for den er både god, hurtig og nem at lave.

Samtidig har jeg lavet pastaretten uden for mange ingredienser, så den er også nem at handle ind til.

Derfor er det den perfekte opskrift på aftensmad på de travle hverdage, hvor der måske ikke altid er så meget tid til madlavningen.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og du kan med fordel servere en lækker spinatsalat og et stykke brød til.

Opskrift på pastaret med kylling

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 21 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst i mindre tern
  • 1 rødløg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 75 g babyspinat frisk og skyllet
  • 5 dl madlavningsfløde eller alm. fløde
  • 1 terning bouillon gerne hønse
  • 500 g frisk pasta eller tørret, men så er kogetiden længere
  • Lidt citronsaft friskpresset
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst fileter skæres ud i mindre tern, der steges i lidt smør på en stor pande eller sauterpande. Steges ca. 5 minutter og vendes undervejs.
  2. Hak rødløg og hvidløgsfed fint og kom det ved kyllingen efter de fem minutter og lad det sautere et minut mere.
  3. Kom så spinat ved så bladene falder sammen,
  4. Derefter tilsættes madlavningsfløde og en bouillonterning, og nu skal det blot simre ca. 5 minutter.
  5. Den friske pasta koges 1-2 minutter i letsaltet vand, hvorefter pastaen vendes i kylling og sovs.
  6. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og rigeligt med friskkværnet peber.
  7. Vend basilikumsblade i til sidst, og kom lidt pastavand ved hvis sovsen bliver for tyk.

Næringsindhold

Kalorier584kcalKulhydrater79gProtein43gFedt10gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol178mgNatrium809mgKalium991mgKostfibre1gSukker7gVitamin A2081IUVitamin C12mgCalcium209mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den nemme og hurtige pastaret med kylling serveres straks.

Som sagt passer en god salat og et stykke brød godt til. Eventuelt et stykke ciabattabrød, der er så nemt at lave, at du næsten tror det er løgn.

Se også mine opskrifter på:

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Se opskriften her
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Pasta med edamamebønner
Her får du min opskrift på pasta med edamamebønner, der er en god og fedtfattig aftensmad med sojabønner. Kan laves med kalkun eller kylling.
Se opskriften her
pasta med adamamebønner
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe skriver

    juni 15, 2020 at 6:06 pm

    Er de 240 kalorier pr. 100 g?

    Svar
  2. Carsten skriver

    juni 15, 2020 at 5:49 pm

    Det lyder som en lækker ret, jeg skal prøve! Har blot ET spørgsmål: Hvor står mængden af pasta i opskriften?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juni 15, 2020 at 6:59 pm

      Hej Carsten
      Godt set - tak. Det er en fejl 40 = min skyld 🙂
      Pastamængde er nu tilføjet.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required