• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem pastaret med kylling på 15 minutter

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

billede med pastaret med kylling
4.8 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
61
SHARES
FacebookMessenger61PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. december 2023 - Udgivet:  15. juni 2020

Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.

Denne opskrift på pastaret med kylling bør blive en fast gæst i dit køkken, for den er både god, hurtig og nem at lave.

Samtidig har jeg lavet pastaretten uden for mange ingredienser, så den er også nem at handle ind til.

Derfor er det den perfekte opskrift på aftensmad på de travle hverdage, hvor der måske ikke altid er så meget tid til madlavningen.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og du kan med fordel servere en lækker spinatsalat og et stykke brød til.

Opskrift på pastaret med kylling

billede med pastaret med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

4.77 fra 21 stemmer
Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 584
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 450 g kyllingebryst - i mindre tern
  • 1 rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 75 g babyspinat - frisk og skyllet
  • 5 dl madlavningsfløde - eller alm. fløde
  • 1 terning bouillon - gerne hønse
  • 500 g frisk pasta - eller tørret, men så er kogetiden længere
  • Lidt citronsaft - friskpresset
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst fileter skæres ud i mindre tern, der steges i lidt smør på en stor pande eller sauterpande. Steges ca. 5 minutter og vendes undervejs.
  2. Hak rødløg og hvidløgsfed fint og kom det ved kyllingen efter de fem minutter og lad det sautere et minut mere.
  3. Kom så spinat ved så bladene falder sammen,
  4. Derefter tilsættes madlavningsfløde og en bouillonterning, og nu skal det blot simre ca. 5 minutter.
  5. Den friske pasta koges 1-2 minutter i letsaltet vand, hvorefter pastaen vendes i kylling og sovs.
  6. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og rigeligt med friskkværnet peber.
  7. Vend basilikumsblade i til sidst, og kom lidt pastavand ved hvis sovsen bliver for tyk.

Næringsindhold

Kalorier: 584kcalKulhydrater: 79gProtein: 43gFedt: 10gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 178mgNatrium: 809mgKalium: 991mgKostfibre: 1gSukker: 7gVitamin A: 2081IUVitamin C: 12mgCalcium: 209mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den nemme og hurtige pastaret med kylling serveres straks.

Som sagt passer en god salat og et stykke brød godt til. Eventuelt et stykke ciabattabrød, der er så nemt at lave, at du næsten tror det er løgn.

Se også mine opskrifter på:

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning

4.8 fra 139 stemmer
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Gå til opskrift
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.

Pasta med kødsovs

4.8 fra 138 stemmer
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Gå til opskrift
billede med pasta med kødsovs

Pasta med edamamebønner

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på pasta med edamamebønner, der er en god og fedtfattig aftensmad med sojabønner. Kan laves med kalkun eller kylling.
Gå til opskrift
pasta med adamamebønner
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe

    juni 15, 2020 at 6:06 pm

    Er de 240 kalorier pr. 100 g?

    Svar
  2. Carsten

    juni 15, 2020 at 5:49 pm

    Det lyder som en lækker ret, jeg skal prøve! Har blot ET spørgsmål: Hvor står mængden af pasta i opskriften?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 15, 2020 at 6:59 pm

      Hej Carsten
      Godt set - tak. Det er en fejl 40 = min skyld 🙂
      Pastamængde er nu tilføjet.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required