• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

billederesultat for nem kylling
Nem kylling i med tomater steges i et fad i ovnen, og der anvendes kyllingebryst fileter. Samlet stegetid er blot 20 minutter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  22. april 2024 - Udgivet:  15. juli 2023

Del gerne:
195
SHARES
FacebookMessenger195PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
  2. Opskrift på nem kylling
  3. Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.

Min opskrift på nem kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter.

Det er kyllingebryst, som halveres og brunes i lidt smør, inden det steges i ovnen sammen med små tomater og den lækre marinade.

Marianden anvendes så som en let stegesky over kødet ved servering - det smager virkelig godt!

Opskriften er beregnet til fire personer med et kyllingebryst til hver.

Opskrift på nem kylling

billederesultat for nem kylling

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
Bedømmelse
4.9 fra 15 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst - halveret på langs
  • 1 spsk smør - til bruning
  • 250 g tomater - små

Marinade

  • 4 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk æbleeddike - eller anden lys eddike
  • 2 spsk citronsaft - friskpresset
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk paprika

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Kyllingebrystfileterne halveres på den lange led, og brunes derefter af i lidt smør på en meget varm pande. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  • Læg de brunede stykker kylling i en lille bradepande eller ildfast fad.
  • Fordel de små tomater rundt på kyllingestykkerne.
  • Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over kyllingekødet.
  • Stil fadet med nem kylling og tomater ind i ovnen, hvor det skal have ca. 15 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
226
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
88
mg
29
%
Natrium
 
1177
mg
51
%
Kalium
 
674
mg
19
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
29
g
58
%
Vitamin A
 
693
IU
14
%
Vitamin C
 
15
mg
18
%
Calcium
 
26
mg
3
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nem kylling serveres straks, og blandt andet en pasta med krydderurter passer perfekt til.

Ved anretningen kan kyllingestykkerne evt. pyntes med lidt frisk timian.

Se også mine populære opskrifter på:

Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret

Kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erling Sørensen

    juli 21, 2024 at 1:37 pm

    Har brugt opskriften ved besøg af både danske og norske gæster. De var begejstret for denne ret!

    Svar
  2. Heidi Christiansen

    juli 02, 2024 at 1:36 pm

    Lækker opskrift

    Svar
  3. Bitten Nielsen

    januar 24, 2024 at 6:30 pm

    Kan man jævne sovsen (marinaden?) lidt den er meget tynd?
    Tak for mange gode opskrifter ☺️
    Kh. Bitten

    Svar
  4. Jan Ohlsen

    august 17, 2022 at 3:46 pm

    Der ikke noget om at kyllingerne skal i marinade og hvor lang tid

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required