• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside

Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatketchup

Nem ketchup
En dejlig og børnevenlig nem ketchup, som er mild i smagen. Der er stor forskel på den fabriksfremstillede ketchup og den hjemmelavede, og jeg synes klart at den hjemmelavede er den bedste. Foto: Guffeliguf.dk.

Opdateret:  15. januar 2021 - Udgivet:  15. januar 2021

Del gerne:
63
SHARES
FacebookMessenger63PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift på en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af både børn og voksne på grund af sin milde smag.
  2. Opskrift på hjemmelavet og nem ketchup
  3. Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Remoulade
  7. Mayonnaise
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift

Opskrift på en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af både børn og voksne på grund af sin milde smag.

Nem ketchup er kodeordet, når man skal lave sin helt egen ketchup. For hvorfor bruge en masse tid på at lave den, når man kan hælde den direkte ud af en fra flaske?

Denne her er både nem og børnevenlig. Der er krydderier i, ja, men ikke så mange at det tager spiselysten fra ketchupglade børn.

I skal dog være opmærksomme på, at den hjemmelavede ketchup smager lidt anderledes end den, du køber i supermarkederne.

Men jeg foretrækker klart den hjemmelavede. Så ved man også, hvad der er tilsat.

Denne hjemmelavede ketchup hældes på et lille patentglas eller i en flaske og holder sig sagtens en uge i køleskabet.

Læs også vores smagsekspert Charlotte Mithrils bedømmelser af købte ketchups: Smagtest - se vinderne her.

Opskrift på hjemmelavet og nem ketchup

Nem ketchup

Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup

Opskrift på en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af både børn og voksne på grund af sin milde smag.
Bedømmelse
5 fra 2 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 1 glas
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g modne tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 æbler - afhængig af størrelse
  • En halv teskefuld stødt kanel
  • 1 lille nip chili
  • 3 spsk æbleeddike
  • 75 g brun farin

Fremgangsmåde

  • Skær tomater i mindre stykker, og hak rødløg og hvidløg fint.
  • Æblerne vaskes og skæres i små tern.
  • Kom lidt olie i en gryde, og svits nu løg, hvidløg og æbler møre uden de tager farve.
  • Efter et par minutter tilsætter du tomaterne, og lader det svitse videre et par minutter.
  • Kom så æbleeddike, kanel, chili og brun farin i gryden, og rør rundt.
  • Skru ned for varmen, læg låg på og lad nu din ketchup småsimre i 25 minutter.
  • Så skal ketchuppen blendes. Hæld den i en blender, eller gør det med en stavblender i gryden.
  • Smag så den hjemmelavede ketchup til med brun farin og æbleeddike.
  • Hæld den lækre ketchup på en skoldet flaske, og sæt på køl i køleskabet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Her får du opskrifter på andre former for dressinger og dip.

Remoulade

4.8 fra 100 stemmer
Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.
Gå til opskrift
billederesultat for remoulade

Mayonnaise

4.7 fra 41 stemmer
Her er min opskrift på hjemmelavet mayonnaise. Mayo er nem at lave selv, og derfor er der ingen grund til at købe den på tube. Klar på få minutter.
Gå til opskrift
mayonnaise
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgit Nielsen

    august 08, 2021 at 3:08 pm

    Dem er super god

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required