Indhold
Nem jordbærkage på 10 minutter
Ingredienser
- 1 mazarinkage (her en Vesterlund Bageri mazarintærte på 275 gram)
- 400 g jordbær (friske)
- 200 g piskefløde
- 200 g kagecreme
Fremgangsmåde
- Pak 1 mazarinkage ud og læg den på et passende kagefad. Selvfølgelig med chokoladedelen opad.
- Skyl 400 g jordbær og del dem eventuelt i halve.
- Pisk 200 g piskefløde til en stiv flødeskum, og vend den sammen med 200 g kagecreme til en nem konditorcreme. Brug eventuelt et brev færdigkøbt creme. Vendes forsigtigt sammen så du ikke slår luften ud af flødeskummet.
- Kom konditorcremen i en sprøjtepose med stjernetyl - eller smør den på bare ud på din mazarintærte med en paletkniv.
- Pynt med friske jordbær.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på nem jordbærkage
Med nem jordbærkage mener jeg virkelig nem. For kagen skal ikke engang bages.
Der er måske tale om den nemmeste jordbærkage i hele verden, for bunden udgøres af en færdigkøbt mazarintærte, som du derefter blot pynter med konditorcreme og friske jordbær.
Det bliver ikke nemmere og hurtigere at lave en lækker kage med jordbær, og kagen er god hvis du pludselig får uventede gæster, og alligevel gerne vil stille en god kage på bordet.
Her har jeg lavet jordbærkagen med en hurtig konditorcreme, der består af creme og flødeskum. Kagen kan også udelukkende laves med flødeskum.
Cremen kan sagtens være en pulverbrevscreme - eller måske en rest af en hjemmelavet kagecreme.
Sprøjt konditorcremen på mazarintærten - eller smør den ud med en paletkniv.
I stedet for jordbær kan du selvfølgelig også andre bær eller frugter.
Tips
Nem jordbærkage serveres straks som den er - og den vækker altid glæde.
Se også mine populære opskrifter på jordbærkage med kransekage og flødecreme, jordbærlagkage og cheesecake med jordbær. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Sterna skriver
Har du en ide om ,hvordan man lettest rister f.eks 4 stk franskbrød stående op i airfreyer?
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Sterna
Jeg ville blot sætte brødskiverne i en holder til stegt flæsk 🙂
Alt det bedste
Holger
Lise Larsen skriver
Godt
Super godt
Annika skriver
Man kan også smuldre mazerinkagen ud i et smurt tærtefad og presse det sammen i bunden og op af kanterne, smørre bunden med nutella, smeltet chokolade eller blot pålægschokolade. Bage den i oven i 10 min ved 220 grader. Lad den køle af, bland Kagecreme og flødeskum sammen som lægges ovenpå sammen med masser af jordbær 🤩