Opskrift på en nem jordbærkage, som du kan lave på 10 minutter fra start til slut. Måske verdens nemmeste kage med jordbær og creme på mazarinkagebund.
Med nem jordbærkage mener jeg virkelig nem. For kagen skal ikke engang bages.
Der er måske tale om den nemmeste jordbærkage i hele verden, for bunden udgøres af en færdigkøbt mazarintærte, som du derefter blot pynter med konditorcreme og friske jordbær.
Det bliver ikke nemmere og hurtigere at lave en lækker kage med jordbær, og kagen er god hvis du pludselig får uventede gæster, og alligevel gerne vil stille en god kage på bordet.
Her har jeg lavet jordbærkagen med en hurtig konditorcreme, der består af creme og flødeskum. Kagen kan også udelukkende laves med flødeskum.
Cremen kan sagtens være en pulverbrevscreme - eller måske en rest af en hjemmelavet kagecreme.
Sprøjt konditorcremen på mazarintærten - eller smør den ud med en paletkniv.
I stedet for jordbær kan du selvfølgelig også andre bær eller frugter.
Opskrift på nem jordbærkage
Ingredienser
- 1 mazarinkage - her en Vesterlund Bageri mazarintærte på 275 gram
- 200 gram kagecreme
- 200 gram piskefløde
- 400 gram jordbær - friske
Sådan gør du
- Pak mazarintærten ud og læg den på et passende kagefad. Selvfølgelig med chokoladedelen opad.
- Skyl jordbær og del dem eventuelt i halve.
- Pisk fløden til en stiv flødeskum, og vend den sammen med kagecreme til en nem konditorcreme. Brug eventuelt et brev færdigkøbt creme. Vendes forsigtigt sammen så du ikke slår luften ud af flødeskummet.
- Kom konditorcremen i en sprøjtepose med stjernetyl - eller smør den på bare ud på din mazarintærte med en paletkniv.
- Pynt med friske jordbær.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Note
Nem jordbærkage serveres straks som den er - og den vækker altid glæde.
Se mere indhold:
- Jordbærkage med kransekage og flødecreme
- Jordbærlagkage - nem opskrift med flødeskum og creme
- Cheesecake med jordbær

Lise Larsen
Godt
Super godt
Annika
Man kan også smuldre mazerinkagen ud i et smurt tærtefad og presse det sammen i bunden og op af kanterne, smørre bunden med nutella, smeltet chokolade eller blot pålægschokolade. Bage den i oven i 10 min ved 220 grader. Lad den køle af, bland Kagecreme og flødeskum sammen som lægges ovenpå sammen med masser af jordbær 🤩