• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Nem dessert med kirsebær og flødeskum

Nem dessert med kirsebær og flødeskum

nem dessert med kirsebær
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMS
Opdateret: 9. december 2019 - Udgivet: 3. juli 2016

Opskrift på en nem dessert med kirsebær. Jævn en god kirsebærsauce, og pynt den med letpisket flødeskum og hakkede pistacienødder.

Opskriften på nem dessert med kirsebær er beregnet som en dessert til seks personer.

Ingredienser til nem dessert med kirsebær

Creme i bunden af desserten laver du af

2 deciliter mælk
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spiseskefuld sukker
2 teskefulde vaniljesukker
2 spiseskefulde Maizena

Kirsebærsauce laves af 

1 glas kirsebærsauce (cirka 360 gram)
1 teskefuld Maizena udrørt i lidt koldt vand

Letpisket fløde med vanilje

2 deciliter piskefløde
1 teskefuld vaniljesukker

Pynt

Pistacienødder

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave cremen. Kom en smule af mælken i en kop sammen med Maizena. Rør den ud. Kom resten af mælken i en kasserolle, og varm den op sammen med æggeblommer, rørsukker og vaniljesukker. Når det koger, pisker du den udrørte Maizena i, og pisker indtil cremen tykner. Hæld cremen i en skål, drys med lidt rørsukker og lad den køle helt af.
  2. Hæld kirsebærsaucen i en gryde, og kog den forsigtigt op. Rør Maizena ud i lidt vand, og jævn kirsebærsaucen. Lad også den køle helt af.
  3. Find seks små glas frem, og fordel cremen i bunden af glassene. Fordel derefter kirsebærsaucen oven på cremen, og stil glassene i køleskabet, hvor de gerne må stå nogle timer. Det er kun godt for smagen, så du kan sagtens lave desserten i god tid.
  4. Lige inden servering pisker du fløden let sammen med vaniljesukker, og lægger en stor spiseskefulde flødeskum oven på kirsebærsaucen i hvert glas.
  5. Hak pistacienødder groft, og drys dem oven på flødeskummet.

Servér straks - og det er en af de bedste desserter, som du nogensinde har lavet og serveret!

Se også mine opskrifter på dessert:

Creme brulee

Panna cotta

Tiramisu

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.