• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Opskrift på chokoladekage i airfryer: Nem og lækker

Opskrift på chokoladekage i airfryer: Nem og lækker

nem chokoladekage i airfryer
4.9 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  16. september 2024 - Udgivet:  7. oktober 2023

Indhold

  1. Her får du min opskrift på en nem chokoladekage i airfryer. Dejen er hurtig at piske sammen, og den bages i airfryeren ved 160 grader.
  2. Opskrift på chokoladekage i airfryer
  3. Chokoladekage i airfryer - nem opskrift
  4. Tips

Her får du min opskrift på en nem chokoladekage i airfryer. Dejen er hurtig at piske sammen, og den bages i airfryeren ved 160 grader.

Kan man bage en god chokoladekage i airfryer? Sagtens, og med denne opskrift går det som en leg.

Kagen er super nem at bage, og dejen er både let og hurtig at piske sammen, og derefter er det blot at hælde dejen i en form, der passer i din airfryer. Ønsker du at bage chokoladekagen i en alm. ovn, kan du finde opskriften her.

Jeg bruger en bageform på ca. 21 gange 21 centimeter, og så er der kage nok til 6-8 personer. God bagelyst.

Se også disse opskrifter:

  • Chokolademuffins i airfryer
  • Kage i airfryer (med rabarber og æble)
  • Marmorkage i airfryer
  • Scones i airfryer

Opskrift på chokoladekage i airfryer

nem chokoladekage i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Chokoladekage i airfryer - nem opskrift

4.85 fra 20 stemmer
Her får du min opskrift på en nem chokoladekage i airfryer. Dejen er hurtig at piske sammen, og den bages i airfryeren ved 160 grader.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 8 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 217
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 80 g smør
  • 30 g kakao
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g sukker
  • 125 g vand
  • 1 æg

Fremgangsmåde
 

  1. Til chokoladekage i airfryer starter du med, at smelte smør ved lav varme i en lille gryde. Rør derefter kakao i det smeltede smør.
  2. I en skål vendes hvedemel sammen med bagepulver, og sukker kommes ved.
  3. Tilsæt så det smeltede smør og kakao sammen med vand og et æg, og pisk det hele godt sammen med en elpisker.
  4. Beklæd en bageform, der passer i din airfryer, med bagepapir. I min Philips XXL Airfryer passer det med en form på ca. 21 gange 21 centimeter.
  5. Hæld chokoladekagedejen i formen.
  6. Bag chokoladekagen i din airfryer i 25 minutter ved 160 grader. Airfryeren skal ikke forvarmes. Mærk om kagen er bagt færdig, og giver den ellers et par minutter mere. Bagetiden kan variere en smule afhængig af model af airfryer.

Næringsindhold

Kalorier: 217kcalKulhydrater: 33gProtein: 3gFedt: 9gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.5gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.3gKolesterol: 42mgNatrium: 211mgKalium: 84mgKostfibre: 2gSukker: 19gVitamin A: 280IUCalcium: 13mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den bagte chokoladekage i airfryer køles af.

Derefter kan den nydes, som den er, eller du kan pynte den med glasur og kokos.

Fryseegnet: Chokoladekagen kan fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsti Skovly Forsth

    februar 02, 2025 at 12:23 am

    Hei! Er ikke enig i at airfryeren ikke skal forvarmes. Man setter da ikke kaker inn i kald stekeovn, heller? Litt forvarme må man ha, sett den på 160˚ i 5 minutter først. Så er det også slik at kaker med sjokolade blir saftigere enn kaker med kun kakao. Da får man med fettet. Anbefaler 75 gr. mørk sjokolade, smeltes. Ikke kakao. Vil du ha glasur? Finn en god glasur og ha i 1 ss Stroh rom… deilig, sterk østerriksk konditor rom!

    Svar
  2. Dorte Samuelsen

    september 27, 2024 at 5:34 pm

    Virkelig lækker og let lavet

    Svar
  3. Tove Meldgaard

    september 01, 2024 at 3:45 pm

    Har bagt kagen lige efter opskriften i min airfryer, men synes den er lidt tør.

    Svar
  4. Gitte Christensen

    februar 04, 2024 at 9:44 pm

    Hej
    Jeg har prøvet chokoladekage i airfryer, men den faldt .totalt sammen.Har også prøvet i almindelig ovn, hvor den også faldt sammen. Hvad er grunden, når kagen ser fin og bagt ud, når den kommer ud af ovnen, for så efter kort tid at falde sammen. Kan det være ingredienserne der er noget galt med?

    Svar
  5. Mette

    januar 21, 2024 at 3:23 pm

    Når man bager chokoladekage i cosori Dual blaze hvor der er bake program skal det så bruges eller er det på airfry

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 21, 2024 at 3:28 pm

      Hej Mette
      Det kan du sagtens, men det er ikke nødvendigt. Du kan sagtens bare chokoladekagen "normalt" 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Ulla jensen

    januar 09, 2024 at 3:09 pm

    Jeg har prøvet at bage brunkagen , men. Men den er stadig blød inden i når tiden et gået.den har ikke fået nok . Hvad gør jeg forkert .min maskine er en onyx. Er der forskel på hvormeget i skal bage. Det lykkes ikke for mig, det er kedeligt jeg syntes, det er så nemt vis det lykkes, kan du fortelle mig hvad jeg gøre forkert.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 09, 2024 at 3:43 pm

      Hej Ulla
      Jeg kender ikke den airfryer, men der kan være forskel på hvor meget de varmer. Og her lyder det som kagen bare skal have lidt længere tid.
      Chokoladekagen smager i hvert fald fremragende - så glæd dig 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  7. Anne-Dorthe

    november 16, 2023 at 3:09 pm

    Hej. Kan man bruge en aluform?
    😊mvh A-D

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 16, 2023 at 3:17 pm

      Hej Anne-Dorthe
      Det kan du sagtens 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Anne Mette Kops

    oktober 25, 2023 at 4:00 pm

    Der er virkelig forskel på airfryer, så du bør nok skrive, hvilken model du bruger, hvis ikke det bliver for meget reklame. Jeg brugte en Onyx 4L, kagen fik 55 min og var stadig helt blød i midten, efter at den havde hvilet på bordet i 20 min. Men pyt, det kan vi godt lide 😊

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 25, 2023 at 4:16 pm

      Hej Anne Mette
      Det er en god pointe, og det har jeg faktisk også gjort i denne 🙂
      Jeg har ikke noget ønske om at reklamere for et bestemt mærke af airfryer, men jeg har en Philipps XXL Airfryer.
      Og du har ret i, at bagetiden kan variere en del afhængig af mærket. Det er desværre bare ikke muligt for mig, at afprøve opskrifterne i alle mærker af airfryere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  9. Allan Bak Pedersen

    oktober 07, 2023 at 12:44 pm

    Det er fint med kage opskrifter i air fryer, men samtidig kunne i oplyse hvad traditionelle ovn , skal indstilles til.
    Det er ikke alle der har en air fryer.
    Mvh. Allan Bak Pedersen

    Svar
    • Ole

      januar 15, 2024 at 9:45 am

      Nu er opskriften jo så som overskriften lyder, direkte til "Airfryer"...
      Ved en simpel søgning ville du være kommet forbi disse:

      Chokoladekage - alletiders mumse nemme opskrift

      Chokoladekage med kærnemælk - bagerens egen opskrift

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required