Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Chokoladekage i airfryer

Chokoladekage i airfryer (nem, lækker og svampet)

nem chokoladekage i airfryer
4.9 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Chokoladekage i airfryer - nem opskrift
  • Opskrift på chokoladekage i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Chokoladekage i airfryer - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 20 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du min opskrift på en nem chokoladekage i airfryer. Dejen er hurtig at piske sammen, og den bages i airfryeren ved 160 grader.
Antal: 8 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 80 g smør
  • 30 g kakao
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g sukker
  • 125 g vand
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  1. Til chokoladekage i airfryer starter du med, at smelte smør ved lav varme i en lille gryde. Rør derefter kakao i det smeltede smør.
  2. I en skål vendes hvedemel sammen med bagepulver, og sukker kommes ved.
  3. Tilsæt så det smeltede smør og kakao sammen med vand og et æg, og pisk det hele godt sammen med en elpisker.
  4. Beklæd en bageform, der passer i din airfryer, med bagepapir. I min Philips XXL Airfryer passer det med en form på ca. 21 gange 21 centimeter.
  5. Hæld chokoladekagedejen i formen.
  6. Bag chokoladekagen i din airfryer i 25 minutter ved 160 grader. Airfryeren skal ikke forvarmes. Mærk om kagen er bagt færdig, og giver den ellers et par minutter mere. Bagetiden kan variere en smule afhængig af model af airfryer.

Næringsindhold

Kalorier217kcalKulhydrater33gProtein3gFedt9gMættet fedt6gFlerumættet fedt0.5gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.3gKolesterol42mgNatrium211mgKalium84mgKostfibre2gSukker19gVitamin A280IUCalcium13mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på chokoladekage i airfryer

Kan man bage en god chokoladekage i airfryer? Sagtens, og med denne opskrift går det som en leg.

Kagen er super nem at bage, og dejen er både let og hurtig at piske sammen, og derefter er det blot at hælde dejen i en form, der passer i din airfryer. Ønsker du at bage chokoladekagen i en alm. ovn, kan du finde opskriften her.

Jeg bruger en bageform på ca. 21 gange 21 centimeter, og så er der kage nok til 6-8 personer. God bagelyst.

Se også disse opskrifter:

  • Chokolademuffins i airfryer
  • Kage i airfryer (med rabarber og æble)
  • Marmorkage i airfryer
  • Scones i airfryer

Tips

Den bagte chokoladekage i airfryer køles af.

Derefter kan den nydes, som den er, eller du kan pynte den med glasur og kokos.

Fryseegnet: Chokoladekagen kan fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsti Skovly Forsth skriver

    februar 02, 2025 at 12:23 am

    Hei! Er ikke enig i at airfryeren ikke skal forvarmes. Man setter da ikke kaker inn i kald stekeovn, heller? Litt forvarme må man ha, sett den på 160˚ i 5 minutter først. Så er det også slik at kaker med sjokolade blir saftigere enn kaker med kun kakao. Da får man med fettet. Anbefaler 75 gr. mørk sjokolade, smeltes. Ikke kakao. Vil du ha glasur? Finn en god glasur og ha i 1 ss Stroh rom… deilig, sterk østerriksk konditor rom!

    Svar
  2. Dorte Samuelsen skriver

    september 27, 2024 at 5:34 pm

    Virkelig lækker og let lavet

    Svar
  3. Tove Meldgaard skriver

    september 01, 2024 at 3:45 pm

    Har bagt kagen lige efter opskriften i min airfryer, men synes den er lidt tør.

    Svar
  4. Gitte Christensen skriver

    februar 04, 2024 at 9:44 pm

    Hej
    Jeg har prøvet chokoladekage i airfryer, men den faldt .totalt sammen.Har også prøvet i almindelig ovn, hvor den også faldt sammen. Hvad er grunden, når kagen ser fin og bagt ud, når den kommer ud af ovnen, for så efter kort tid at falde sammen. Kan det være ingredienserne der er noget galt med?

    Svar
  5. Mette skriver

    januar 21, 2024 at 3:23 pm

    Når man bager chokoladekage i cosori Dual blaze hvor der er bake program skal det så bruges eller er det på airfry

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 21, 2024 at 3:28 pm

      Hej Mette
      Det kan du sagtens, men det er ikke nødvendigt. Du kan sagtens bare chokoladekagen "normalt" 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Ulla jensen skriver

    januar 09, 2024 at 3:09 pm

    Jeg har prøvet at bage brunkagen , men. Men den er stadig blød inden i når tiden et gået.den har ikke fået nok . Hvad gør jeg forkert .min maskine er en onyx. Er der forskel på hvormeget i skal bage. Det lykkes ikke for mig, det er kedeligt jeg syntes, det er så nemt vis det lykkes, kan du fortelle mig hvad jeg gøre forkert.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 09, 2024 at 3:43 pm

      Hej Ulla
      Jeg kender ikke den airfryer, men der kan være forskel på hvor meget de varmer. Og her lyder det som kagen bare skal have lidt længere tid.
      Chokoladekagen smager i hvert fald fremragende - så glæd dig 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  7. Anne-Dorthe skriver

    november 16, 2023 at 3:09 pm

    Hej. Kan man bruge en aluform?
    😊mvh A-D

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 16, 2023 at 3:17 pm

      Hej Anne-Dorthe
      Det kan du sagtens 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Anne Mette Kops skriver

    oktober 25, 2023 at 4:00 pm

    Der er virkelig forskel på airfryer, så du bør nok skrive, hvilken model du bruger, hvis ikke det bliver for meget reklame. Jeg brugte en Onyx 4L, kagen fik 55 min og var stadig helt blød i midten, efter at den havde hvilet på bordet i 20 min. Men pyt, det kan vi godt lide 😊

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 25, 2023 at 4:16 pm

      Hej Anne Mette
      Det er en god pointe, og det har jeg faktisk også gjort i denne 🙂
      Jeg har ikke noget ønske om at reklamere for et bestemt mærke af airfryer, men jeg har en Philipps XXL Airfryer.
      Og du har ret i, at bagetiden kan variere en del afhængig af mærket. Det er desværre bare ikke muligt for mig, at afprøve opskrifterne i alle mærker af airfryere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  9. Allan Bak Pedersen skriver

    oktober 07, 2023 at 12:44 pm

    Det er fint med kage opskrifter i air fryer, men samtidig kunne i oplyse hvad traditionelle ovn , skal indstilles til.
    Det er ikke alle der har en air fryer.
    Mvh. Allan Bak Pedersen

    Svar
    • Ole skriver

      januar 15, 2024 at 9:45 am

      Nu er opskriften jo så som overskriften lyder, direkte til "Airfryer"...
      Ved en simpel søgning ville du være kommet forbi disse:

      Chokoladekage - alletiders mumse nemme opskrift

      Chokoladekage med kærnemælk - bagerens egen opskrift

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required