Her får du min opskrift på en nem chokoladekage i airfryer. Dejen er hurtig at piske sammen, og den bages i airfryeren ved 160 grader.
Oversigt over indhold
Kan man bage en god chokoladekage i airfryer? Sagtens, og med denne opskrift går det som en leg.
Kagen er super nem at bage, og dejen er både let og hurtig at piske sammen, og derefter er det blot at hælde dejen i en form, der passer i din airfryer. Ønsker du at bage chokoladekagen i en alm. ovn, kan du finde opskriften her.
Jeg bruger en bageform på ca. 21 gange 21 centimeter, og så er der kage nok til 6-8 personer. God bagelyst.
Se også disse opskrifter:
- Chokolademuffins i airfryer
- Kage i airfryer (med rabarber og æble)
- Marmorkage i airfryer
- Scones i airfryer
Opskrift på chokoladekage i airfryer
Chokoladekage i airfryer - nem opskrift
Ingredienser
- 80 g smør
- 30 g kakao
- 125 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 150 g sukker
- 125 g vand
- 1 æg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!
Fremgangsmåde
- Til chokoladekage i airfryer starter du med, at smelte smør ved lav varme i en lille gryde. Rør derefter kakao i det smeltede smør.
- I en skål vendes hvedemel sammen med bagepulver, og sukker kommes ved.
- Tilsæt så det smeltede smør og kakao sammen med vand og et æg, og pisk det hele godt sammen med en elpisker.
- Beklæd en bageform, der passer i din airfryer, med bagepapir. I min Philips XXL Airfryer passer det med en form på ca. 21 gange 21 centimeter.
- Hæld chokoladekagedejen i formen.
- Bag chokoladekagen i din airfryer i 25 minutter ved 160 grader. Airfryeren skal ikke forvarmes. Mærk om kagen er bagt færdig, og giver den ellers et par minutter mere. Bagetiden kan variere en smule afhængig af model af airfryer.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den bagte chokoladekage i airfryer køles af.
Derefter kan den nydes, som den er, eller du kan pynte den med glasur og kokos.
Fryseegnet: Chokoladekagen kan fryses ned.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)
Kirsti Skovly Forsth skriver
Hei! Er ikke enig i at airfryeren ikke skal forvarmes. Man setter da ikke kaker inn i kald stekeovn, heller? Litt forvarme må man ha, sett den på 160˚ i 5 minutter først. Så er det også slik at kaker med sjokolade blir saftigere enn kaker med kun kakao. Da får man med fettet. Anbefaler 75 gr. mørk sjokolade, smeltes. Ikke kakao. Vil du ha glasur? Finn en god glasur og ha i 1 ss Stroh rom… deilig, sterk østerriksk konditor rom!
Dorte Samuelsen skriver
Virkelig lækker og let lavet
Tove Meldgaard skriver
Har bagt kagen lige efter opskriften i min airfryer, men synes den er lidt tør.
Gitte Christensen skriver
Hej
Jeg har prøvet chokoladekage i airfryer, men den faldt .totalt sammen.Har også prøvet i almindelig ovn, hvor den også faldt sammen. Hvad er grunden, når kagen ser fin og bagt ud, når den kommer ud af ovnen, for så efter kort tid at falde sammen. Kan det være ingredienserne der er noget galt med?